Un accident pe terenul de fotbal l-a nenorocit pe Mihaita Nesu in anul 2011. De atunci, fostul fotbalist face eforturi uriase pentru a se reface, dar este foarte greu. Recent, Mihaita Nesu a vorbit despre starea lui de sanatate.

Intr-un interviu pentru Magic FM, Mihaita Nesu a facut dezvaluiri despre starea sa de sanatate si a marturisit ca a inceput sa miste ambele maini. Fostul fotbalist este multumit de fizioterapia pe care o face zilnic, in ciuda faptului ca medicii nu credeau in sansele sale de recuperare.

Mai mult, fostul fundas de la Steaua a invatat sa scrie cu gura datorita unei tablete speciale. Spune ca este bine si are un program zilnic de care se tine de patru ani.

“Sunt bine, nu pot sa ma plang de nimic. Am un program zilnic de vreo patru ani care este foarte putin modificabil. Misc ambele maini, dar nu ma pot ajuta de ele 100 %”, a marturisit Mihaita Nesu, pentru Magic FM.

In urma exercitiilor, Mihaita Nesu a reusit sa-si recapete fortele in ambele maini si se declara multumit de starea sa de sanatate.

“Mana dreapta este mai puternica si cu ea pot sa beau apa cu o cana adaptata, dar nu mai mult de 100 de grame. Mana stanga e mai bine ca inainte, dar inca mai lucram. Nu am de ce sa nu fiu multumim de starea mea de sanatate”, a mai spus fostul fotbalist. URMARITI AICI INTERVIUL VIDEO.

loading...