Fuego este indragit de toata Romania datorita vocii sale. Artistul are foarte mare grija cu privire la viata lui personala si se stiu putine lucruri despre . Recent, cantaretul a fost fotografiat la volanul masinii sale, pe strazile din Bucuresti.

Paul Ciprian Surugiu pe numele sau real s-a nascut pe data de 23 august 1976 in Turda. Fuego este absolvent al Facultatii de Teatru din cadrul Universitatii Ecologice, fiind actor la Teatrul Alexandrul Davila din Pitesti.

Artistul a absolvit Liceul Dr. Ion Ratiu din Turda. In paralele cu aceste studii, in particular, Fuego a urmat cursuri de canto. A colaborat cu Marius Teicu, compozitor si profesor, Carmen Aldea Vlad, textier, obtinand trofeul de cristal la festivalul Slagarul de aur de la Minsk. In plus, Fuego a luat si premiul pentru cel mai bun album de colinde al anului: Spre rai.

Paul Ciprian Surugiu a participat la Festivalul Mamaia – Trei din Zece pentru un Spectacol – editia a VIII-a – trofeul concursului cu piesa Esti visul meu – trofeul de Cristal – pentru cea mai buna voce a Facultatii de Muzica. A mai obtinut urmatoarele distincii: Marele Premiu la Festivalul Zambete pe portatic, Marele Premiu de Regie pentru punerea in scena a spectacolelor Reactiune in doi dupa I. L. Caragiale si Feamantanul de amintiri.

Foto: spynews.ro

Artistul a fost surprins pe strazile din Bucuresti la volanul masinii sale. Fuego conduce un Audi Q7, model destul de nou, ceea ce inseamna ca o duce destul de bine din prestatiile artistice. Potrivit spynews.ro, artistul s-a indreptat catre o intalnire destul de importanta, iar in drumul sau s-a intalnit cu o doamna de la care a luat un costum.

Foto: spynews.ro
loading...