Boala secreta a Printesei Diana. Printesa Inimilor a ascuns multe suferinte, pe parcursul casniciei cu Printul Charles. Una dintre acestea a fost o boala teribila, pe care a tinut-o departe de ochii presei, pana in anul 1995. Abia atunci a facut publice toate detaliile despre afectiunea care o macina fizic si sufleteste.

Citeste si: Printul Charles si Printesa Diana. Ce au facut cei doi chiar dupa noaptea nuntii

Mai precis, Printesa Diana a suferit de bulimie nervoasa. Aceasta tulburare de alimentatie este intalnita mai ales la femei. „Am suferit de bulimie mai multi ani. A fost ca o boala secreta”, a declarat Diana intr-un interviu pentru BBC, in anul 1995. Atunci a decis sa dezvaluie toate amanuntele despre secretul dureros.

Boala secreta a Printesei Diana. Dureros ce ii spunea Printul Charles

Bulimia apare in aproape 95% din cazuri la femei. Reprezinta, de fapt, aparitia unor episoade de supraalimentare masiva, insotite de senzatia pierderii controlului. Dupa ce mananca o cantitate mare de hrana intr-un timp scurt, persoana respectiva isi provoaca varsaturi, pentru a scapa de senzatia de vinovatie.

Aceasta afectiune este favorizata, de obicei, de factori de stres, de nemultumiri in viata personala, de pierderi sau dezechilibre emotionale. Persoana care sufera de o asemenea boala are o stima de sine extrem de scazuta. De obicei, refuza sa accepte ca are o problema, iar episoadele cu varsaturi o fac sa simta ca tin totul sub control, macar pentru un timp.

Boala secreta a Printesei Diana. Se pare ca, la scurt timp de la logodna lor din 24 februarie 1981, Charles i-ar fi reprosat Dianei ca este cam dolofana. „Imi amintesc prima data cand mi-am provocat stare de rau. Eram incantata deoarece credeam ca asta era eliberarea tensiunii“, a povestit printesa.

Citeste si: Printesa Diana si Freddie Mercury. Adevarul despre noaptea pe care au petrecut-o impreuna

„Bulimia a inceput la o saptamana dupa ce ne-am logodit. Sotul meu si-a pus mana in jurul taliei mele si mi-a spus: «Oh, putin cam dolofana in zona asta, nu-i asa?», iar asta a declansat ceva in mine. Si toata treaba cu Camilla. Eram disperata, disperata“, a adaugat Diana, conform clickpentrufemei.ro.

Citeste si: Iubirea secreta a Printesei Diana. Cu cine si-a dorit sa se casatoreasca, de fapt

loading...