ANAF – anunt pentru toti romanii. Din pacate, se intampla azi si maine, iar cei vizati nu alta solutie decat sa astepte. Daca iti doresti sa faci aceasta operatiune in acest weekend, nu vei avea sanse de reusita. Institutia a transmis public informatia, prin intermediul unui comunicat de presa, postat pe site-ul oficial.

Toti cei care urmau sa foloseasca serviciile electronice furnizate pe portalul online www.anaf.ro nu vor mai putea sa le utilizeze astazi, sambata, si maine, duminica. Practic, in weekendul 21-22 noiembrie 2020, Agentia Nationala de Administrare Fiscala, va realiza operatiuni de modernizare a retelei.

ANAF – anunt pentru toti romanii. Se intampla azi si maine

„MFP si ANAF modernizeaza reteaua de comunicatii a Agentiei Fiscale. Ministerul Finantelor Publice, prin Centrul National de Informatii Financiare, si Agentia Nationala de Administrare Fiscala deruleaza, in perioada 21 – 22 noiembrie a.c., operatiuni de modernizare a retelei de comunicatii SAN (Storage Area Network), interventii ce vor genera, in perioada mentionata, indisponibilitatea serviciilor electronice furnizate prin intermediul portalului www.anaf.ro.

Interventiile specialistilor CNIF asupra retelei informatice vor incepe la ora 9.00, in data de sambata, 21 noiembrie a.c., si vor continua pana la ora 9.00 a urmatoarei zile. Ne cerem scuze anticipat pentru inconvenientele create si va asiguram ca intreprindem toate demersurile necesare pentru finalizarea acestei operatiuni inainte de ora planificata”. se arata in comunicatul ANAF.

ANAFanunt pentru toti romanii. „Pandemia a determinat accelerarea digitalizarii la nivel guvernamental, ANAF fiind o institutie cheie in ceea ce priveste serviciile electronice oferite contribuabililor. MFP si ANAF optimizeaza permanent aplicatiile informatice pentru imbunatatirea administrarii fiscale a contribuabililor, atat din perspectiva procedurilor interne pentru eficientizarea proceselor, cat si din perspectiva utilizarii serviciilor electronice de catre contribuabili.

Astfel, cream posibilitatea de digitalizare pe scara mai larga a formularisticii primite si transmise de catre ANAF, iar, pe de alta parte, dezvoltam interconectarea cu alte institutii pentru asigurarea comunicarii electronice a datelor la nivel inter-institutional si pentru a reduce prezenta contribuabililor la ghiseu”, se incheie comunicatul ANAF.

loading...