Procesul de inrolare digitala este acum disponibil tuturor clientilor Orange Romania, cu un numar de telefon mobil in retea. Odata descarcata aplicatia Orange Money, din AppStore sau Google Play, clientii sunt directionati catre un proces de inregistrare. Dupa acceptarea acordurilor legale, urmeaza un apel video cu un agent, in care clientul va prezenta buletinul si o poza portret (un selfie).

Orange Money – solutie de inrolare digitala

Orange Money este o solutie de inrolare digitala si e dezvoltata prin integrare cu eID, lider mondial in construirea de aplicatii pentru identificare remote cu apel video. eID functioneaza sub regulile eIDAS, adica un regulament UE care reglementeaza cerintele pentru procesele de identificare digitala a persoanelor pentru tranzactii electronice. Asta inseamna ca deschiderea unui cont Orange Money este sigura si respecta cerintele europene din domeniu.

Concurs cu premiu de 50 de lei

Orange Money a lansat si o campanie, cu ajutorul careia isi va rasplati viitori clienti. Tot ce trebuie sa faca orice client Orange, este ca pana la data de 31 ianuarie 2021, sa se inregistreze in aplicatia Orange Money si sa faca cel putin 2 plati. Daca aceste conditii sunt implinite, clientul va primi un cadou de 50 de lei in cont.

„Ne-am propus sa transformam Orange Money intr-un serviciu 100% digital de la inrolarea in aplicatie pana la interactiunile periodice cu clientii ori operatiuni ce includ momentul de inchidere a contului. Obiectivul nostru este de face experienta de banking cat mai simpla si usoara, diferita de cea a serviciilor financiare traditionale. Lansarea noului proces de inrolare este un pas esential in aceasta strategie, pentru ca reprezinta primul contact al utilizatorilor cu aplicatia. De asemenea, in contextul actual, care cere distantare fizica, a fost important sa gasim o alternativa care sa nu mai presupuna vizitarea unui Orange Shop.” a declarat Haris Hanif, CEO al Orange Money.

Servicii financiare oferite de Orange Money

  • Deschiderea unui cont in RON cu un IBAN personalizat atasat
  • Inrolare 100% digitala pentru clientii care au un numar de telefon mobil in reteaua Orange Romania
  • Transferuri nationale, printr-un numar de mobil sau IBAN, fara comision
  • Transferuri internationale in 16 valute, fara comision
  • Carduri virtuale Visa de debit ce pot fi folosite instant pentru cumparaturi online sau plati cu telefonul ori ceasul. Clientii pot comanda si un card fizic la orice adresa nationala
  • Plati contactless, cu telefonul sau cu ceasul, prin Google Pay, Orange Pay, Apple Pay, Garmin Pay sau Fitbit Pay
  • Alimentarea contului prin transfer bancar sau top-up din orice card bancar
  • Plati facturi la peste 70 de furnizori si incarcare cartele Orange

Sursa: Adevarul
Foto: mobilissimo.ro

loading...