Mihai de la 3 Sud Est a ajuns la Terapie Intensiva, dupa ce starea lui s-a agravat. Cantaretul a fost infectat cu COVID-19, dar lucrurile nu stau deloc bine, din pacate. Mihai Budeanu, in varsta de 44 de ani, are nevoie disperata de plasma. El se afla in ingrijire la Spitalul Municipal Megdia, la sectia ATI.

Citeste si: Primii romani vaccinati impotriva COVID-19. Anuntul facut de Klaus Iohannis si Ludovic Orban

Artistul are neaparat nevoie de tratament cu plasma convalescenta. El a fost internat in SPitalul Municipal Mangalia, care este spital suport COVID, dar a fost transferat ulterior. Mutarea a avut loc in cursul zilei de joi, 19 noiembrie. Motivul a fost ca efectuarea tratamentului cu plasma convalescenta nu era posibila la spitalul din Mangalia.

Mihai de la 3 Sud Est a ajuns la Terapie Intensiva. Verdictul medicilor

“Starea lui de sanatate nu este foarte buna. Era internat la noi in spital, pe Sectia de Terapie Intensiva. Necesita plasma, insa unitatea noastra nu ofera, deocamdata, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul unitatii spitalicesti de la Mangalia, anunta click.ro.

Citeste si: Nicolae Botgros, primele declaratii despre COVID-19. „Am urlat ca un caine”

Mihai de la 3 Sud Est. „Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat in sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administreaza plasma si tratament de specialitate. Sa speram ca starea lui se va imbunatati cat mai repede.

Nu este de joaca cu acest virus!!! Aveti grija de voi si de cei din jurul vostru respectand regulile de protectie. Va tinem la curent cu starea lui Mihai”, este mesajul postat pe pagina oficiala de Facebook a formatiei.

Citeste si: Simona Halep – mesaj pentru medici, dupa ce s-a vindecat de COVID-19

Municipiul Constanta, in carantina de vineri, ora 20.00

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta a aprobat o hotarare in acest sens, iar hotararea va fi transmisa spre aprobare sefului DSU, Raed Arafat, anunta Digi24.

Conform Prefecturii Constanta, „carantinarea municipiului Constanta a fost propusa si votata in CJSU, in urma unei analize de risc realizate de DSP Constanta, analiza avizata pozitiv si de Institutul National de Sanatate Publica”.

loading...