Bicarbonatuld e sodiu poate fi folosit cu succes in diverse situatii. Astazi vorbim despre o metoda putin stiuda de posesorii de masini. Cum ii poate ajuta bicarbonatul si cum se procedeaza.

Bicarbonatul de sodiu poate face minuni pentru bordul masinii tale. Daca masina ta are vopsea metalizata, e recomandat sa nu folosesti bicarbonat pentru ca exista posibilitatea sa se zgarie.

Poti curata insa farurile, geamurile, pneurile si presurile autovehiculului. Amesteca o cana de bicarbonat de sodiu intr-o sticla de doi litri de apa si foloseste o laveta moale.

Combinatia este extrem de utila si la curatarea jantelor, mai ales daca ai unele din aliaj. Este foarte important sa nu folosesti un instrument de frecat foarte abraziv, pentru ca exista riscul sa zgarii suprafata metaliza.

In plus, bicarbonatul de sodiu ajuta si la curatarea interiorului masinii, mai exact bordul si accesoriile din plastic. Este foarte important sa folositi si aici o laveta moale, ca nu cumva sa zgariati elementele.

A pus bicarbonat de sodiu intr-o soseta si a lasat-o in incaltaminte

Ce se intampla, de fapt, daca pui acest praf minune intr-o soseta, pe care o lasi peste noapte in incaltamintea ta preferata? Efectul este unul incredibil de util pentru oricine. Cand este cald afara sau parcurgem un drum lung iarna, pantofii sau ghetele prind un miros neplacut.

Cu siguranta, iti doresti sa scapi cat mai rapid de el. Nu ai nevoie de produse chimice sau de solutii complicate. Ai nevoie doar de o soseta si de bicarbonat de sodiu. Inainte sa iti explicam acest truc, sa stii ca mai exista o varianta. Presari putin praf de bicarbonat de sodiu in interiorul pantofilor si ii lasi asa peste noapte. CITESTE AICI ARTICOLUL

loading...