Ziua de 18 noiembrie 2020 ramane in istoria Romaniei: a pierdut o mare valoare. Draga Olteanu Matei a lasat un gol in sufletele celor care au cunoscut-o si au vazut-o in spectacole si la TV.

Draga Olteanu Matei si-a dedicat mai bine de 55 de ani publicului, dar nu a reusit sa agoniseasca prea multe.

Potrivit bzi.ro, testamentul actritei cuprinde mai multe materiale artistice decat bunuri. Mostenitorii indragitei actrite vor fi cei doi nepoti care au ingrijit-o pana in ultima clipa.

Ei vor primi o garsoniera in Bucuresti, o casa in Piatra Neamt, o colectie de costume populare, blanuri si bijuterii. Cam aceste lucruri de valoare sunt trecute in testamentul actritei, informeaza sursa citata.

Draga Olteanu Matei a murit in noaptea de marti spre miercuri, 18 noiembrie 2020. Marea actrita a ajuns vineri, 13 noiembrie, la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, cu o hemoragie digestiva superioara. Dupa o transfuzie de sange, se stabilizare, ba chiar a vorbit cu medicii. Le-a explicat inclusiv tot istoricul ei medical.

Apoi insa a fost nevoie de sedare si intubare pentru tratament, iar organismul actritei a cedat noaptea trecuta. Draga si medicul Ion Matei au avut o casnicie exemplara, pe parcursul a mai bine de patru decenii. Decesul lui a lasat un gol imposibil de umplut, in sufletul actritei.

„Eu si sotul meu suntem o singura persoana si traim fiecare moment impreuna, clipa de clipa; sigur ca trecem prin necazurile varstei, ca ajungi sa nu mai vezi bine, sa nu mai auzi bine, sa te doara picioarele”, povestea actrita intr-un interviu mai vechi.

loading...