Sicriul cu trupul Dragei Olteanu Matei este depus la cinematograful „Mon Amour”, din piatra Neamt. Inmormantarea va avea loc duminica, cu onoruri militare. Aflati mai jos cand va fi ingropata Draga Olteanu Matei.

Cand va fi ingropata Draga Olteanu Matei – Program de omagiere

In a doua parte a zilei de joi, trupul neinsufletit al actritei Draga Olteanu Matei a fost depus la Cinematograful Dacia „Mon Amour”, din Piatra Neamt. cei care vor sa ii aduca un ultim omagiu o vor putea face pana in weekend. Vineri si sambata, programul va fi intre orele 09:00-12:00, 12:30-15:30 si 16:00-20:30, pentru cei care vor sa isi ia ramas bun.

Duminica, intre orele 09:30 si 10:00, cortegiul se va deplasa dinspre Cinematograful Dacia spre Platou Curtea Domneasca. Intre orele 10:00 si 12:00 este ultima ocazie pentru aducerea unui ultim omagiu din partea celor ce doresc acest lucru. Vor fi depuneri de flori si coroane.

In intervalul 12:00-14:30 va avea loc slujba, iar la final se va acorda onorul militar. Cortegiul funerar va ajunge ulterior la Cimitirul Eternitatea si se va opri pe drum in dreptul Teatrului Tineretului. Inmormantarea va avea loc la ora 15:30.

Reguli impotriva Covid-19

Vor fi luate toate masurile necesare pentru a preveni raspandirea noului coronavirus. Participantilor li se va masura temperatura, toata lumea va purta masca si isi va dezinfecta mainile. Vor exista puncte separate de intrare si iesire, iar distanta minima intre persoanele prezente va fi de 3 metri. De asemeni, se va limita numarul maxim de persoane aflate in incapere, sau, dupa caz, se va reduce timpul maxim acordat fiecarei persoane in parte.

Vor putea fi acceptate maxim 100 de persoane pe Platoul Curtea Domneasca. Aceleasi reguli vor fi impuse si la cimitir.

Binecunoscuta actrita Draga Olteanu Matei a incetat din viata in noaptea de marti spre miercuri, la un spital din Iasi, la varsta de 87 de ani. Acolo fusese internata cu o saptamana inainte pentru probleme digestive grave.


Sursa: HotNews
Foto:

loading...