Telespectatorii care au urmarit ultima editie Ferma de la Pro TV au avut parte de o surpriza. Viviana Sposub a primit pedeapsa de a sta de vorba, timp de 10 minute, cu Mutulica, imaginandu-si ca in fata ei se afla George Burcea.

Vedeta Pro Tv a raspuns afirmativ provocarii, care a determinat-o sa se gandeasca si mai mult la George Burcea si la clipele frumoase petrecute impreuna la Ferma.

Vizibil emotionata, Viviana Sposub a marturisit ca simte invidie printre colegi cu privire la relatia lor. “George, vezi cum m-ai lasat intre oamenii astia, care sunt atat de invidiosi pe relatia noastra si pe bucuria noastra si pe tot ce s-a creat aici intre noi, dar nu-i nimic. M-ai lasat intre hiene, dar m-am descurcat, cum ti-am promis. Totul merge conform planului nostru, conform strategiei noastre”, a marturisit Viviana Sposub in fata lui Mutulica.

S-au mutat impreuna dupa filmarile Ferma

Viviana Sposub si George Burcea formeaza oficial un cuplu si in viata reala, nu doar la TV. Dupa ce s-au terminat filmarile, cei doi au aflat ca au fost infectati cu noul coronavirus si au stat in carantina impreuna.

„Noi nu locuim impreuna, dar eu stau in apartament cu nasul celui de-al doilea copil si am decis sa nu riscam sa-l infectam!”, a spus George Burcea. Viviana a completat: „Mi-e teama ca nu am stat in viata mea doua saptamani, legate, cu un barbat! Noi credem ca toata lumea ne iubeste. Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul sau. Si alegem sa ne bucuram de prezent”.

loading...