Vestea momentului pentru Antonia! Dupa lupte indelungate in instanta, s-a finalizat procesul menit sa stabileasca cine primeste custodia micutei Maya. Cine a castigat razboiul? Antonia sau Vincenzo Castellano? Se pare ca judecatorul a pus pe primul plan binele fetitei si a luat cea mai buna decizie in interesul ei.

Citeste si: Dieta Antonia. Cum se mentine, de fapt, in forma iubita lui Alex Velea

Antonia si Vincenzo Castellano s-au casatorit in 2011. Ce doi au avut impreuna o fetita, pe nume Maya. In anul 2013, cei doi s-au despartit. De atunci, a inceput o lupta crunta in tribunale pentru procesul de custodie al fetitei.

Vestea momentului pentru Antonia! Cu cine ramane fetita ei, Maya, dupa divort

Conform anuntului facut de avocatul cantaretei, cei doi fosti soti au primit, in final, custodie comuna. Asadar, Maya va sta cu ambii parinti, dar pe rand, anunta Revista Viva.

Citeste si: Cine sunt, de fapt, parintii lui Mario Fresh, copilul “adoptat” de Alex Velea si Antonia

„Intreaga problema dintre cei doi este rezolvata. Custodia este comuna. Nu avea cum sa fie custodie exclusiva. Fetita va fi si la unul si la celalalt, in functie de situatii, de cum va fi programul scolar, de cum va fi pandemia. Acum toate situatiile sunt rezolvate. Nu au avut bunuri de impartit. Doar chestiuni de divort si de minori, care s-au rezolvat pe cale amiabila. Fiecare este multumit de felul in care s-au desfasurat lucrurile”, a declarat avocatul Antoniei.

Ce s-a intamplat intre Alex Velea si Vincenzo Castellano

Vestea momentului pentru Antonia. Un alt motiv al razboiului din instanta a fost cel de recunoastere a paternitatii lui Alex Velea pentru cei doi baieti, Akim si Dominic. Pana la urma, procesul de divort a fost finalizat. In luna aprilie a anului 2019, instanta l-a recunoscut pe Alex Velea drept tatal celor doi baietei. In luna iulie, Alex Velea a putut sa isi treaca numele si in actele celor doi copii.

loading...