Profetia Printesei Diana. Se pare ca isi cunostea destul de bine fiul, chiar daca Harry era micut cand ea s-a stins din viata. Comentariul profetic facut despre roscovan ii uimeste si in ziua de azi pe multi. Ce a putut sa spuna, de fapt? Astazi va oferim toate detaliile.

In data de 31 august 2020 s-au implinit 23 de ani de la moartea Printesei Inimilor. A murit intr-un cumplit accident auto, la Paris, impreuna cu iubitul ei, Dodi Fayed si soferul lor, Henri Paul.

Profetia Printesei Diana. Ce a putut sa prezica despre fiul ei, Harry

Ingrid Seward este scriitoare si redactor-sef al revistei Majesty. Ea a dezvaluit cum Diana a facut o profetie speciala legata de viitorul lui Harry. Se pare ca ea ar fi spus: „Harry este plin de energie, dar se roteste de la un lucru la altul si apoi isi pierde interesul”.

Seward a mai adaugat: „Diana mi-a spus ca William era foarte sensibil si Harry era cel artistic si plin de viata, care putea veni cu orice idee. Ea a mai spus ca Harry va merge la Eton, altfel el va fi considerat ca fiind cel care nu era atât de stralucit si ca o îngrijora lipsa lui de concentrare”, scrie playtech.ro.

Profetia Printesei Diana. Printul Harry avea doar 12 ani in anul in care Diana a murit. Se pare totusi ca vorbele mamei sale l-au definit viata. Ultimii ani au fost unii extrem de agitati pentru Harry, care a sfarsit prin a parasi Casa Regala Britanica. Mai mult decat atat, cu Meghan Markle a iesit doar un an inainte sa o ceara de sotie. Se pare ca impulsivitatea observata de mama lui inca il caracterizeaza.

Chiar si Printul William l-a sfatuit sa o ia mai usor cu Meghan. Cel putin asa sustin Omid Scobie si Carolyn Durand, autorii unei noi biografii, numita „Gasirea Libertatii”. Insa, chiar daca se arunca adesea cu capul inainte cand ia decizii, Harry a mostenit de la mama lui si spiritul luptator. Ar face orice cand vine vorba despre sotia si copilul sau.

loading...