Meghan Markle ar fi recunoscut ca a dat informatii personale autorilor cartii „Gasirea libertatii”. Aceasta este o carte care povesteste despre iesirea ei si a printului Harry din familia regala britanica.

Markle si-a divulgat secretele autorilor Carolyn Durand si Omid Scobie. Ea a vrut sa se asigure ca povestea ei este inclusa, a informat The Telegraph miercuri.

Meghan Markle si-a prezentat propria poveste

Potrivit documentelor depuse la Inalta Curte, Markle a dezvaluit ca era ingrijorata ca „naratiunea tatalui ei” despre ea ar putea fi inclusa in carte – inclusiv faptul ca l-ar fi abandonat. Prin urmare, ea a prezentat propria sa versiune a evenimentelor unei surse, astfel incat „adevarata poveste sa poata fi comunicata autorilor pentru a preveni orice denaturare ulterioara”, a raportat Telegraph.

De asemenea, Markle ar fi insistat ca nu a vorbit direct cu autorii. A zis ca nu ar putea spune daca echipa de comunicare a Palatului Kensington a furnizat informatii in numele ei.

Dupa cum a raportat anterior Page Six, reprezentantii familiei regale au spus ca Markle, in varsta de 39 de ani si Harry, in varsta de 36 de ani, nu au avut nicio implicare in publicarea cartii.

Autorii cartii sustin contrariul

„Ducele si ducesa de Sussex nu au fost intervievati si nu au contribuit la <<Gasirea libertatii>>”, a declarat un purtator de cuvant al cuplului pentru PageSix in iulie. „Aceasta carte se bazeaza pe propriile experiente ale autorilor ca membri ai corpului de presa regal si pe propriile lor rapoarte independente”.

S-a raportat initial in luna mai ca ducele si ducesa de Sussex au vorbit cu prietenii lor jurnalisti despre biografia Megxit si despre noua lor viata ca oameni de rand.

Despre ce este cartea

O descriere a cartii spune: „Pentru prima data, <<Gasirea libertatii >> merge dincolo de titluri pentru a dezvalui detalii necunoscute despre viata lui Harry si Meghan, risipind numeroasele zvonuri si conceptii gresite care afecteaza cuplul de ambele parti ale baricadei. In calitate de membri ai grupului select de reporteri care se ocupa de familia regala britanica si angajamentele lor, Omid Scobie si Carolyn Durand au asistat la viata tanarului cuplu asa cum putini oameni din afara pot”.


Sursa: PageSix

loading...