Romania a pierdut, miercuri, o mare valoare. Draga Olteanu Matei s-a stins din viata dupa ce a fost internata intr-un spital din Iasi. Se pare ca ultimii ani nu au fost deloc usori pentru indragita actrita.

Draga Olteanu Matei era cunoscuta pentru faptul ca era mereu pozitiva si aducea zambetul pe buze cu fiecare aparitie. Dar putina lume a stiut ce se afla, de fapt, in spatele acestor aparente.

De-a lungul vietii, Draga Olteanu Matei a sustinut sute de spectacole si a avut nenumarate aparitii la TV, dar ultimii ani din viata nu au fost deloc usori. Indragita artista si-a pierdut averea in urma unei escocherii puse la cale de o prietena de-a ei, apoi veniturile lunare nu au fost pe masura prestantei.

Potrivit impact.ro, Draga Olteanu Matei incasa o pensie de 1700 de lei lunar, dar a fost salvata din punct de vedere financiar de indemnizatia de merit pentru bogata cariera artistica primita de la UNITER, in valoare de 2500 de lei.

UNITER este un mare ajutor pentru artistii din Romania. Organizatia profesionala a mai ajutat-o si pe actrita Aimee Iacobescu, care nu mai este printre noi. Draga Olteanu nu s-a plans niciodata de veniturile mici si considera ca alti pensionari din Romania o duc mult mai rau.

Draga Olteanu Matei a murit in noaptea de marti spre miercuri, 18 noiembrie 2020. Marea actrita a ajuns vineri, 13 noiembrie, la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, cu o hemoragie digestiva superioara. Dupa o transfuzie de sange, se stabilizare, ba chiar a vorbit cu medicii. Le-a explicat inclusiv tot istoricul ei medical.

loading...