Dupa problemele pe care le-a avut, lucrurile incep sa mearga mai bine pentru Andreea Balan. Acum, singurul ei regret e ca nu mai poate avea copii.

Dupa complicatiile avute la nasterea celui de-al doilea copil, Andreea Balan nu mai poate face alti copii. Insa acest lucru nu a determinat-o sa renunte la idee si ia in considerare metode mai putin conventionale.

Nu mai poate avea copii

„Una e sa spui da, ne oprim la doi copii, ca asa vrem noi si alta e sa nu mai ai optiune. Normal ca te deranjeaza acest lucru. Daca peste cinci-sase ani mi-as fi dorit din nou sa mai am un copil. Nu mai exista aceasta posibilitate sub nicio forma. Poate doar sa adopt sau sa apelez la o mama surogat”, spune Andreea Balan.

Ea a luat in calcul toate variantele posibile. In afara de adoptie, se gandeste si la o solutie mai inedita, o mama surogat. Una din marile probleme, insa, e ca aceasta procedura e momentan ilegala la noi in tara.

Andreea Balan vrea o mama surogat

„Discutand cu tot felul de medici si spunand ca ma deranjeaza ca nu mai pot face copii, am avut o discutie interesanta cu o doctorita foarte draguta, care mi-a explicat ca a apelat la o mama surogat, dar a fost mai complicat, la modul ca sora mamei respective a nascut copilul si pentru ca in Romania nu e legala procedura a fost necesar procesul de adoptie. Astfel, in acte copilul este adoptat si mie personal mi se pare o tampenie.

Mi se pare ca trebuie sa existe aceasta optiune pentru ca exista multe femei in situatia mea care nu mai pot face copii. Eu am o prietena care incearca de ani de zile sa ramana insarcinata in vitro si nu reuseste. E pacat, de ce sa nu oferi aceasta sansa?

Sunt multe femei care, pentru bani, vor sa poarte copilul altei femei. Poate ele au nevoie de acei bani si, in felul asta, pot ajuta si alte femei care nu pot face copii. Mi se pare o prostie ca statul roman nu permite lucrul acesta”, a spus Andreea Balan.


Sursa: CANCAN
Foto:

loading...