Ultimul interviu cu Draga Olteanu Matei. In data de 12 octombrie 2020, era difuzat un interviu cu marea noastra actrita. Acesta a fost realizat de Irina Pacurariu, in cadrul emisiunii „Reteaua de idoli”. Draga a facut o serie sa marturisiri emotionante, despre cum a fost viata ei dupa ce s-a retras la Piatra Neamt.

Citeste si: Cine a fost sotul lui Draga Olteanu Matei. Au ramas pe drumuri si fara bani

A dat la schimb viata publica pentru linistea pe care i-a oferit-o locul atat de drag sufletului ei. A declara ca nu se plictiseste deloc, ba dimpotriva. Profita de fiecare moment liber pe care il avea pentru a se delecta cu cititul. Nici de sotul ei nu s-a ferit sa vorbeasca liber, in cadrul interviului.

Ultimul interviu cu Draga Olteanu Matei. Ce i-a spus sotul ei, inainte sa moara

Ion Matei a fost marea ei iubire si i-a fost alaturi ca sot timp de 44 de ani. In emisiune, actrita a facut o marturisire tulburatoare despre partenerul ei de viata.

Citeste si: De ce nu a avut copii Draga Olteanu Matei. Ce a recunoscut chiar actrita

„Adevarul e ca eu nu am prea fost plimbareata. Cata vreme ai invatat alfabetul nu ai cum sa te pierzi. Sunt atat de multe carti inca necitite. Am atatea carti pe care nu le-am citit. Citesc, mai vorbesc la telefon cu prietenii, mai scriu cate ceva. Stau de vorba cu mine insami”, a declarat Draga Olteanu Matei, la TVR, conform ziare.com.

Ultimul interviu cu Draga Olteanu Matei. „El pentru mine nu a murit. El a ramas in sufletul meu. Chiar ne propuneam la un moment dat sa murim impreuna. El a suferit un infarct, era in spital. Eu i-am dus niste floricele si i-am scris: la viata eu te chem, dar ia aminte, acesta e lucru cel mai important, te previn ca o iau inainte si o sterg in neant, dar s-a intamplat invers”, a mai declarat actrita.

Draga Olteanu Matei a mai marturisit ca si-a castigat painea de toate zilele cu meseria sa. „Dupa prima difuzare m-a sunat sa-mi spuna ca i-am pus in fata o oglinda si va trebui sa se obisnuiasca cu ceea ce-a vazut in ea. I-am replicat doar ca multora ne-ar placea la 87 de ani asa oglinda…”, scria la acea vreme realizatoarea emisiunii, Irina Pacurariu.

loading...