Invitata la emisiunea prezentata de Denise Rifai la Kanal D, Teo Trandafir a facut dezvaluiri inedite. Prezentatoarea TV a vorbit despre declaratiile lui Serban Huidu potrivit carora ea ar fi castigat 4 milioane de euro la Prima TV, in zece luni de zile.

Mereu salariile vedetelor din televiziuni au starnit interesul tuturor. In urma cu ceva timp, Serban Huidu a declarat ca Teo Trandafir a castigat 4 milioane de euro la Prima TV, in zece luni de zile, timp in care vedeta a stat la postul TV.

Vedeta de televiziune a vorbit despre aceasta declaratie si spune ca nu este adevarat. “In ceea ce priveste declaratia “Carcotasului”, el trebuie sa aiba o logica. Pe mine de exemplu, Kanal D ma plateste cu 5 lei, asta inseamna ca eu trebuie sa-i aduc lui Kanal D 500 de lei. Pentru ca eu trebuie sa platesc postul de televiziune ca sa aiba apoi confortul de a ma plati el pe mine. Cati bani trebuia sa aduc eu la Prima Tv ca sa-mi dea mie 4 milioane de euro? Era un post mititel, nici nu avea de unde. Sa le aduc 40 de milioane in 4 luni? De unde? In sfarsit, nu stiu ce a fost cu el in acel moment.

Ca un salariu sa fie corect, tu trebuie sa-ti servesti televiziunea astfel incat salariul tau sa se justifice. Pentru ca daca tu vii cu niste pretentii, cu figuri in cap, si spui ca vrei 4 milioane si aduci 200.000 inseamna ca esti psihopat. Nimeni nu e obligat sa te plateasca pe tine cu cat ceri tu. Du-te in alta parte.

Cat am castigat eu nu e relevant. Eu intre timp am mancat, am jucat, am pierdut pe piata vietii, am riscat. Pierzi, castigi, tot negustor te numesti. Eu bani am facut. Si voi putea sa fac in continuare. Nu sunt insa un foarte bun gestionat al banilor. Imi plac foarte mult casele. Dar, nu sunt pe atat de bogata pe cat mi-as dori sa fiu. Dar depinde la ce ne raportam. Daca ne raportam la un profesor universitar de limba romana de la Universitatea Bucuresti, da sunt un om bogat. Daca ne raportam la un primar de comuna, de oriunde din tara asta, care-si permite palate oricand doreste, sunt un om sarac incat dupa ce i-am vizitat casa si ma intorc la mine, am impresia ca am intrat in cotetul cainelui, deci fata de el sunt un om sarat”, a marturisit Teo Trandfir, potrivit wowbiz.ro.

Serban Huidu: Cu Teo trebuia facut un reality show gigant

In anul 2010, Serban Huidu a afirmat faptul ca Teo Trandafir a castigat 4 milioane de euro in doar patru luni cat a stat la Prima TV.

„Nu am fost niciodata implicat In conducerea Prima Tv şi probabil nici nu o sa fiu prea curand, dar ceea ce-a urmat a fost cea mai mare greseala din istoria televiziunii in Romania. Teo si-a negociat un contract aberant: 20.000 euro plus tva/editie. Adica 100.000 de euro/saptamana, adica 400.000 euro pe luna, si a stat pe ecran la Prima tv in jur de 10 luni. Asta in conditiile in care emisia era o coproductie. Si ce-a facut Teo? A venit cu acelasi show, cu aceeasi echipa de productie, cu aceiasi manelisti, fara vlaga, si cu o Teo faa forta pe care o emana acum 10 ani.

Aici a gresit Prima tv. Cu Teo trebuia facut un reality show gigant, cu care probabil am fi ajuns in primele 3 televiziuni comerciale ale Romaniei. Dar ce sunt eu sa dau sfaturi? Asa ca iata un capitalism nedrept: toti cei care sunt in pozitiile fruntase din aceasta cercetare, Carcotasii, Esca, Divertisii, Razvan si Dani, Dan Negru plus Maruta nu castigă impreuna intr-un an 4 milioane de euro, desi aduc televiziunilor lor cei mai multi bani atrasi din publicitate.

Ce m-a durut cel mai tare au fost vorbele lui Teo cand a plecat de la Prima: «Mi-a tras-o Huidu de nu m-am vazut!» Draga Teo, mi-as dori si eu un prieten care sa «mi-o traga» dimineata, la pranz si seara, si dupa 10 luni sa incasez 4 milioane de euro”, a scris in 2010 Serban Huidu, pe blogul personal.

loading...