Mii de soferi scapa de probleme. Allianz Tiriac, una dintre cele mai mari companii de asigurari, vine cu o veste buna pentru romani. Se pare ca a fost extinsa aplicabilitatea Claims Tracker. Acest serviciu online este folosit in cazul accidentelor rutiere, pentru gestionarea daunelor. Orice dosar este urmarit in timp real, pas cu pas, anunta economica.net.

Incepand din aceasta luna, serviciul va putea fi utilizat si de catre clientii care sunt persoane juridice cu asigurari CASCO. De asemenea, cei care il pot folosi pot fi si clientii care au la Allianz Tiriac o asigurare RCA cu decontare directa. Cei din urma pot fi atat persoane fizice, cat si persoane juridice.

Mii de soferi scapa de probleme. Ce se intampla cu dosarele de asigurari

Servicii asemanatoare ofera si cei de la Omniasig VIG. La fel ofera si Asirom VIG, precum si cei de la City Insurance. Cei care vor utiliza Claims Tracker sar peste niste pasi. Acestia consumau mult timp. Acum nu mai sunt nevoiti sa sune la call center pentru a anunta dauna. De asemenea, nu mai sunt nevoiti nici sa depuna fizic documentele.

Toate informatiile necesare sunt transmise online. Iar pagubitul are acces in timp real, pentru a urmari etapele prin care trece dosarul. Alegi sa repari masina in reteaua partenera a celor de la Allianz Tiriac? Atunci vei afla inca de la inceput cand urmeaza sa ridici masina din service.

Mii de soferi scapa de probleme. „In cele noua luni de la lansare, Claims Tracker, a ajuns la peste 7.000 de persoane, adica la aproape 90% dintre clientii eligibili. Claims Tracker nu presupune niciun cost suplimentar pentru asiguratii Allianz-Tiriac sau tertii pagubiti si nu necesita descarcarea unei aplicatii sau crearea unui cont de utilizator.

In functie de preferinta, clientul primeste prin SMS sau e-mail un link – activ pe intreaga perioada a solutionarii dosarului de dauna – ce poate fi accesat oricand de pe telefon, desktop sau tableta”, anunta Allianz Tiriac, conform economica.net.

loading...