Copii Draga Olteanu Matei. De ce nu a avut copii, de fapt. Draga si medicul Ion Matei au avut o casnicie exemplara, pe parcursul a mai bine de patru decenii. Decesul lui a lasat un gol imposibil de umplut, in sufletul actritei.

„Eu si sotul meu suntem o singura persoana si traim fiecare moment impreuna, clipa de clipa; sigur ca trecem prin necazurile varstei, ca ajungi sa nu mai vezi bine, sa nu mai auzi bine, sa te doara picioarele”, povestea actrita intr-un interviu mai vechi.

Copii Draga Olteanu Matei. De ce nu a avut copii, de fapt

Cu toate acestea, cei doi nu au avut vreodata copii. In urma cu ceva vreme, Draga Olteanu Matei povestea despre adevaratul motiv.

„Eu nu am vrut sa fac copii niciodata. Imi sunt foarte dragi, dar nu mi-am dorit pentru ca eu cred o treaba pe care nu vreau s-o spun in public, pentru ca ar fi foarte deceptionate mamele. Dar amintesc un proverb batranesc foarte intelept: Cine are sa-i traiasca, cine nu sa nu-si doreasca. In zile noastre ar trebui sa ne gandim la partea a doua a proverbului”, a spus Draga Olteanu Matei, conform libertatea.ro.

Copii Draga Olteanu Matei. Actrita a precizat insa ca a luat in calcul si varianta adoptiei. „M-am gandit sa adopt un copil cu multi ani in urma, cand nu avem cu ce sa-l tin, dar mi-am dat seama ca nu am timp sa ma ocup de el”, a adaugat actrita, in luna ianuarie, anul 2011, in cadrul emisiunii Agentul VIP.

Sot Draga Olteanu Matei. Cine a fost, de fapt, Ion Matei

Copii Draga Olteanu Matei. Medicul Ion Matei se casatorea cu Draga in anul 1968. Indragita actrita mai avea deja doua mariaje esuate la activ. Nascuta la data de 24 octombrie 1933 la Bucureşti, Draga Olteanu Matei a iubit mult, dar a fost tradata. La 18 ani se casatorea cu un ofiter de aviatie, iar in studentie, a devenit sotia unui diplomat. Amandoi au inselat-o, asa ca a pus piciorul in prag si i-a parasit. 

Copii Draga Olteanu Matei. „Sunt suparata. Supararea asta nu va trece niciodata. O sa moara odata cu mine. Va spun sincer ca as fi preferat sa mor si eu odata cu el. Daca exista o mare dragoste, cum am trait eu, ti se pare ca nimic nu mai are rost. 44 de ani am fost foarte fericiti. Nu a existat niciun secret al longevitatii. Exista oameni destepti si oameni tampiti„, isi amintea Draga.

Copii Draga Olteanu Matei. „Oamenii destepti se inteleg bine intre ei pana la batranete, isi descopera unul altuia motive de admiratie, lucrurile se incheaga in asa maniera incat unul fara celalalt nu poate sa faca nimic. Asta e dragostea profunda care incepe din tinerete cu atractia fizica si se continua cu iubirea. Ajungi sa il iubesti pe celalalt cu toata fiinta ta, respiri odata cu el, plangi odata cu el, razi odata cu el… Asa a fost viata noastra”, a povestit, indurerata, doamna teatrului romanesc, pentru ziarulring.ro.

loading...