Dupa despartirea de George Burcea, Andreea Balan si-a gasit fericerea in bratele unui tanar pe nume Tiberiu Argint. Solista si-a deschis sufletul si a vorbit pentru prima data despre noua ei relatie.

Chiar daca toata presa a scris despre noua ei relatie, Andreea Balan nu a dorit sa vorbeasca pana acum despre viata ei personala. Astazi, solista si-a deschis sufletul si a marturisit ca este mai fericita ca niciodata.

“Sunt, in sfarsit, linistita, sunt fericita, toata perioada cu separarea, cu divortul a trecut. A trecut aproape un an, in februarie facem un an. Si sunt foarte, foarte linistita, si ma concentrez foarte mult pe fetele mele, si vreau ca aceasta latura, aceasta parte personala sa o tin pentru mine”, a dezvaluit Andreea Balan.

Vedeta a vorbit si despre starea ei de sanatate, dupa ce in urma cu cateva zile a ajuns in spital. “N-am putut sa ascund nimic si nici n-am vrut sa ascund nimic. Toata viata mea a fost o carte deschisa, de la 12 ani de cand m-am lasat, dar deocamdata aceasta parte o tin pentru mine si cand va trebui sa aflat o sa va povestesc. E important sa ai sprijin si sustinere si sa fie cineva alaturi de tine”, a mai spus artista.

loading...