Firicel din Las Fierbinti – apel disperat. Cuzin Toma, indragitul de la Pro TV, nu s-a ferit vreodata sa iti sustina punctul de vedere in instanta. De data aceasta, motivul pentru care Firicel a apelat la justitie o reprezinta „razboiul” pe care il duce cu cei de la CREDIDAM, Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Independenti.

Actorul si-a postat oful pe conturile de pe retelele sociale, unde a lansat niste acuzatii extrem de dure la adresa directorului institutiei. El apeleaza la Instanta Curtii de Apel Bucuresti, cerand sa ii dea dreptate. De asemenea, actorul anunta ca va lupta mai departe si pentru drepturile altor artisti din Romania.

Firicel din Las Fierbinti, apel disperat. Actorul de la Pro TV cere ajutor

„70 de filme. Cinema. 50 de piese de teatru. Teatru radiofonic 1 spectacol. Spoturi publicitare…nu mai stiu cate. Trei seriale tv. Si de 9 ani serialul Las fierbinti. Am participat la nenumarate festivaluri nationale si internationale de film si de teatru. Am luat cu filmul Aferim! Premiu la Berlin, Premiu la Cannes cu filmul Comoara. Si alte premii. Si toate astea doar din 2002.

Fac apel pe aceasta cale catre Instanta Curtii de Apel Bucuresti, sa nu favorizeze hotia. Sa nu se lase intimidata de catre Credidam si hotii care conduc aceasta asociatie care ar trebui sa protejeze drepturile artistilor nu sa le fure. Sa se faca publica Formula De Calcul„, a scris Cuzin.

Actorul este revoltat si a cerut ajutorul instantei

Firicel din Las Fierbintiapel disperat. „Pe romaneste cum calculeaza hotii din “ciordidam” banii artistilor??? Sunt Cuzin Toma si voi lupta pentru drepturile mele si ale artistilor toata viata mea. In timp ce artisti nu-si pot plati chiria Nea’ Stefan don’ Di’Rect’Or “ciordidam” isi face hoteluri vile pe banii lor si deconteaza camasi de noapte, “scutece” si vacante de lux de milioane de Euro. Dati share. Dati share. Daca eu pot poti si tu”, a scris Cuzin Toma, pe contul lui de Facebook.

loading...