Toata lumea o stie pe Denisa Tanase inca de cand a inceput sa cante, alaturi de sora sa, in trupa Bambi. In ultima perioada, artista a lasat muzica si s-a apucat de afaceri, care i-au mers foarte bine in acest an, chiar daca situatia econimica a avut de suferit in intreaga lume.

Denisa Tanase (33 de ani) s-a lansat in afacere. Membra trupei Bambi si-a deschis mai multe magazine de parfumuri, dupa ce a facut un curs de lux in acest domeniu. Ce a reusit sa faca in ultimul an, a luat-o si pe ea prin surprindere.

Artista are propriul brand de parfumuri si produse cosmetice si in decurs de un singur an, a inaugurat aproape 25 de magazine in intreaga tara. In luna decembrie, Denisa urmeaza sa deschida inca un spatiu comercial in Viena.

“Avem deschideri de magazine noi, urmand ca in decembrie sa iesim si in afara tarii. Magazinele erau parte din proiectul nostru si, in ciuda pandemiei, nu vrem sa ne modificam planurile, vrem sa mergem inainte. E un act de curaj din partea noastra, dar vrem sa mergem mai departe. Se simte si la noi pandemia, dar inca mai putem sa ne miscam. Noi am ales sa ignoram putin ce se intampla si sa riscam, sa avem actiuni de dezvoltare chiar si in perioada asta, sa fim curajosi. Nu stim daca e o dovada de nebunie, dar este un act de curaj, cu siguranta”, a declarat Denisa Tanase, pentru click.ro.

Mai mult, Denisa si iubitul ei si-au achizitionat doua apartamente in Dubai, orasul lor de suflet. “In Dubai am dat avans pentru doua apartament, platim rate pana in 2024. Sunt apartamente pe plaja, pe care le vom inchiria in regim hotelier”, a mai spus Denisa, pentru sursa citata.

loading...