Anca Dumitra – anuntul despre copii. Frumoasa actrita din serialul Las Fierbinti s-a lasat intervievata de Maria, fetita Danielei Gyorfi. In rubrica din emisiunea lui Catalin Maruta, Anca a povestit atat despre cariera ei de la ProTV, cat si despre viata personala. Chiar daca joaca rolul Gianinei de zece ani, inca nu s-a plictisit de munca pentru serial.

Din pacate, in viata amoroasa nu a avut asa mult noroc, cum va anuntam AICI. Anca Dumitra, actrita care interpreteaza personajul Gianina din Las Fierbinti a vorbit pentru prima data despre viata sa personala. Vedeta Pro TV a dezvaluit ca s-a despartit de iubitul ei, iar acum este singura.

Anca Dumitra – anuntul despre copii. Cand isi doreste sa devina mama

„Poate uneori mai pun o culoare pe mine, insa niciodata nu o sa ma vezi purtand colantii Gianinei. Mie asa imi place sa spun ca e un pic naiva. Lumea o numeste altfel, dar mie imi place sa spun ca este naiva. Uneori ma surprind asa ca sunt si eu, in anumite locuri, in anumite situatii, sunt naiva. Nu m-am plictisit de ea.

Am conceput-o ca un copil. Omul are tendinta cand se maturizeaza, sa fie foarte serios. Se dau rau baietii la ea. Nu am iubit acum. Ce sa zic, se mai dau baietii la mine. Poti sa ii accepti sau sa nu ii accepti. Deocamdata nimic serios”, a raspuns Anca primelor intrebari.

Anca Dumitra – anuntul despre copii. Micuta Maria a pus apoi o intrebare cheie: daca parintii vedetei ProTV isi doresc sa aiba nepotei si daca i-au cerut asta. „Ba daaa, chiar vor sa fie mai multi (n.r. nepotei). Am si fost prin zona aceea, dar nu a fost sa fie. Abia astept. Deja ma bucura doar gandul, daramite fapta in sine, ca sa zic asa”, a marturisit Gianina din Las Fierbinti.

loading...