Lantul de magazine Lidl a scos o editie limitata de incaltaminte care a innebunit Europa. Produsele poarta logo-ul companiei si au fost la mare cautare in toate tarile unde exista supermarketuri. De la cativa euro, au ajuns sa se vanda pe diferite site-uri chiar si cu 6000 de euro.

Lidl a scos o linie de incaltaminte: slapi, sosete si tricouri care poarta propriul logo. Cea mai mare bataie a fost pe sneakersii Lidl, de 13 euro, care au ajuns sa coste pe eBay de la cateva sute la mii de euro.

Linia a fost lansata luni in Italia si alte tari din Europa. Incaltamintea costa 12,99 euro, sosetele 2,99 euro, tricourile 4,99 euri si slapii 4,99 euro.

Rafturile magazinelor s-au golit imediat, iar pentru ca sunt editie limitata, site-urile de vanzari s-au umplut cu produsele companiei Lidl.

Fenomenul a inceput in luna septembrie, atunci cand Lidl a decis sa faca un concurs pentru editia limitata de pantofi sport. Utilizatorii au fost rugati sa stea intr-un loc din magazine si sa faca o poza folosind aplicatia lantului de supermarketuri. Aceasta genera o imagine cu incaltarile suprapuse peste picioarele cumparatorului.

Daca imaginea era incarcata pe Instagram cu hastagul #LIDLsneakers, clientul intra intr-un concurs pentru a castiga una dintre cele 400 de perechi de adidasi editie limitata. Incepand de atunci incaltamintea a devenit virala, iar raritatea produselor a facut ca o pereche sa fie scoasa pe eBay la 6700 de dolari.

In Finlanda, pantofii sport au fost soldout in doar cateva secunde. In aceasta tara, pe un site de licitatii, o pereche de incaltaminte LIDL a ajuns sa coste 6000 de euro.

Linia de incaltaminte a ajuns recent si in Romania. Au fost si la noi in tara la mare cautare. Pretul lor de vanzare a fost de 50 de lei, iar pe site-ul OLX.ro o pereche costa intre 149 si 1200 de lei.

loading...