Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru urmatoarea perioada in Romania. Luna noiembrie vine cu temperaturi destul de ridicate, dar ploile vor afecta mai multe zone din tara.

In saptamana 16 – 23 noiembrie 2020, temperaturile vor fi in general apropiate de cele specifice pentru aceasta perioada in toata Romania. In nord-vest, exista posibilitatea ca mercurul din termometre sa indice temperaturi usor mai ridicate. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul intregii tari, dar mai ales in regiunile sud-vestice si la munte.

Prognoza meteo 23 – 30 noiembrie 2020. Potrivit meteorologilor, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru aceasta perioada. Cantitatile de precipitatii se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta data in toata Romania.

Vremea 30 noiembrie – 7 decembrie 2020. Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada in toata tara. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi in general apropiat de cel normal.

Meteo ANM 7 – 14 decembrie 2020. Media valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari. Cantitatile de precipitatii se vor situa in general in jurul celor normale, in toate regiunile.

loading...