Medicul Catalin Denciu i-a povestit ministrului sanatatii, Nelu Tataru, ce s-a intamplat in salonul ATI. Eroul incendiului de la Piatra Neamt era de garda sambata seara .

In varsta de 42 de ani, medicul Catalin Denciu, n-a mai stat pe ganduri cand a izbucnit incendiul de la spitalul din Piatra Neamt si a salvat bolnavii din salonul alaturat celui care a fost cuprins de flacari.

Medicul a intrat in foc si a superit arsuri pe o suprafata de 60 % din corp. Initial a fost transferat la Iasi, iar de acolo cadrul medical a fost dus la Bucuresti cu un avion militar. In avion, alaturi de cadrul medical a zburat ministrul sanatatii, Nelu Tataru. Cei doi sunt prieteni si fosti colegi de facultate.

Potrivit libertatea.ro, Nelu Tataru a vorbit in aeronaba cu medicul Catalin Denciu. Ministrul l-a intrebat cum s-au petrecut lucrurile, iar cadrul medical i-a raspuns: “Am incercat sa salvez ce se mai putea”.

Duminica dumineata, Catalin Denciu a fost transferat la o clinica din Belgia. Din fericire, caile respiratorii nu i-au fost afectate.

loading...