Dragos Bucur si Dana Nalbaru sunt unul dintre cele mai frumoase si discrete cupluri din showbiz. Au impreuna o familie frumoasa si se bucura de fiecare moment alaturi de copiii lor.

In anul 2017, Dragos Bucur si Dana Nalbaru au dezvaluit faptul ca au adoptat un copil. Au facut toate actele necesare, au urmat toate indicatiile si au reusit sa o adopte pe India Roxana, o fetita de etnie roma care avea atunci cinci ani.

Timpul a trecut, iar India Roxana s-a acomodat in noua ei familie. Fetita creste alaturi de ceilalti doi copii ai cuplului: Sofia (15 ani) si Kadri (5 ani). Dragos Bucur si Dana Nalbaru au postat mai multe imagini pe internet, in care apar copiii.

Dana Nalbaru a marturisit atunci cand s-a aflat ca au adoptat o fetita, ca ea si Dragos Bucur au fost nevoiti sa fie absolul convinsi de pasul pe care il fac, pentru ca responsabilitatea era uriasa.

„A trebuit să fim amândoi absolut convinşi şi sinceri vizavi de subiectul asta, pentru că a adopta un copil nu e un lucru uşor. Şi vine cu tot felul de provocări. Din punctul meu de vedere, cel mai greu a fost să o înţeleg. Pentru că ea la 5 ani e un copil care are deja un bagaj de informaţii în spate, o anumită educaţie şi pe lângă traumele pe care le-a avut, dacă cu copilul biologic există acea comunicare chimică, hormonală şi îl înţelegi, fără să vorbeşti, cu Roxana nu a existat lucrul acesta şi asta mi s-a părut cel mai greu lucru pentru că a trebuit să înţeleg lucruri care îmi erau aproape imposibil de înţeles şi a trebuit să găsesc metode de comunicare cu ea”, a povestit atunci Dana Nalbaru.

Dragos Bucur a marturisit, intr-o emisiune TV, ca procesul de adoptie a fost unul simplu: „Ştiţi că fetiţa noastră mijlocie, Roxana India, este de etnie romă. În timpul procesului de adopţie, există nişte întâlniri de grup, unde vin mai multe familii şi discută. Din 12 familii, 11 nu voiau să audă de un copil de etnie romă. Nu voiau să audă, au scris pe hârtie nu vrem copil de etnie. (…) De asta a fost simplu, cei care spun că e foarte complicat au nişte cerinţe greu de îndeplinit. Ei vin şi scriu pe foaie: vreau un copil blond, cu ochi albaştri, de sex feminin, între 6 luni şi un an şi două luni, născut în zodia Leu, fără să exagerez, din tată intelectual, mamă studentă, născut în Muntenia, evident că e greu aşa”.

loading...