La sfarsitul saptamanii trecute, Alexia Eram a ajuns de urgenta la spital cu dureri in partea abdominala. Fiica Andreei Esca a fost internata vineri dimineata si a fos operata.

Alexia Eram a trecut prin momente dificile. Fiica Andreei Esca a fost operata de apendicita, vineri, dupa ce a ajuns la spital cu dureri insuportabile in zona abdominala. Tanara a avut emotii mari, pentru ca interventia chirurgicala a presupus si o anestezie totala.

“Update-ul zilei de astazi este ca azi-noapte m-a durut foarte tare stomacul si burta si am fost sa imi fac analize si ecografie si am apendicita, asa ca maine, la 09:00 dimineata sunt la spital ca sa ma operez. Am emotii, pentru ca este prima operatie si prima anestezie generala, dar o sa fie bine”, a spus, vineri, Alexia Eram intr-un InstaStory.

Tanara de 20 de ani si-a facut analizele si ecografia, in urma carora a aflat ca are apendicita. In astfel de cazuri daca nu esti operat la timp, apendicita poate provoca simptome dureroase pentru pacienti: dureri in partea abdominala, greturi si chiar febra.

Dupa operatia de vineri, Alexia Eram a postat un mesaj pe Instagram, in care isi asigura fanii ca se simte bine si le multumeste tuturor pentru mesajele de incurajare. “Gata, sunt bine. Multumesc pentru toate mesajele”, a marturisit tanara.

loading...