La o saptaman dupa incidentul din Bucuresti, au fost facute publice imaginile de pe camerele de supraveghere. Este vorba despre momentul in care Cristina Joia, designerul de la Visuri la cheie este lovita de o femeie.

Un singur pumn a fost de ajuns sa o puna imediat la pamant pe Cristina Joia. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din magazinul din Bucuresti unde s-a petrecut agresiunea.

Scena dura dreaza un minut si 30 de secunde si au fost publicate de site-ul stirileprotv.ro. In imagini se vede cum agresoarea pleaca din magazin imediat dupa atac. Cristina Joia este ajutata sa se ridice de omul de la paza. VEZI AICI VIDEO.

Atacul s-a petrecut sambata trecuta, 7 noiembrie 2020, intr-un magazin din Bucuresti. Reprezentantii spatiului comercial sustin ca sunt oripilati de un asemea comportament.

“Victima acestui incident a fost surprinsa de agresiunea celeilalte persoane implicate, neavand timpul necesar pentru a putea intreprinde vreo actiune menita sa o protejeze. Ne aratam solidari cu victima acestei agresiuni si nu suntem de acord cu aceste modalitati barbare de rezolvare a unor dispute verbale. Nu cunoastem motivele, dar sunt sigur ca oricare ar fi acestea, ele nu pot reprezenta o justificare intr-o societate civilizata”, este mesajul conducerii supermarketului.

Agresoarea, retinut de politisti

La doua zile dupa comiterea faptei, agresoarea a fost identificata de politisti si retinuta. Probele stranse de politisti vorbesc despre o posibila acuzatie de loviri si alte violente. Agresoarea risca 10 ani de inchisoare.

loading...