Doamna Bamboi a cucerit Romania in urma cu 12 ani, atunci cand povestea sa de viata a fost spusa la Pro TV. Ea are 13 copii si majoritatea erau plecati prin toate colturile lumii. Atunci, doamna Bamboi a devenit chiar asistenta lui Catalin Maruta.

Multa lume s-a intrebat ce mai face doamna Bamboi, mama a 13 copii care a impresionat Romania cu povestea sa. Originara din Onesti, femeia si-a castigat simpatia publicului Pro TV pentru ca isi spunea franc parerile despre viata mondena. Ea nu se ferea sa judece aspru personajele din showbiz.

La sfarsitul anului 2017, doamna Bamboi a plecat in Norvegia la copiii sai. “Da, plec la copii in Norvegia. Am cunoscut o multime de lume prin intermediul tau, lumea ma recunoaste pe strada. acum stati cu ochii pe televizor. Mi s-a mai nascut o nepotica, s-a inmultit familia Bamboi, face un an in decembrie”, povestea doamna Bamboi in urma cu doi ani.

Are 13 copii, toti realizati

Doamna Bamboi a devenit cunoscuta pentru faptul ca avea un numar impresionant de mostenitori pe care nu ii vazuse de mai bine de zece ani. Catalin Maruta a ajutat-o atunci sa isi vada mostenitorii, pentru ca toti locuiesc in diverse tari din Europa. Unul dintre copiii doamnei Bamboi a participat chiar si la emisiunea Dansez pentru tine de la Pro TV.

loading...