Telespectatorii au avut parte de o surpriza, miercuri, atunci cand emisiunea Cronica Carcotasilor nu a mai fost prezentata de Serban Huidu si Codrut Keghes. Zaiafet – Horia Sarghi si Gabriela Marin au aparut la pupitrul productiei de la Prima TV.

Toata lumea s-a intrebat ce s-a intamplat cu Serban Huidi, Codrut Keghes
si Ioana Petric, dupa ce nu ai mai aparut la ultima emisiune.

Contactat de paginademedia.ro, Serban Huidi a explicat situatia, dar nu a precizat exact motivul pentru care se afla in carantina. “Suntem in carantina. Carantina exista si face parte din masurile de combatere a pandemiei”, a marturisit vedeta Prima TV.

Codrut Keghes a confirmat faptul ca se afla in izolare, iar echipa va fi formula completa incepand de saptamana viitoare. “Suntem bine sanatosi si restul nu conteaza”, a declarat Dezbracatu, pentru sursa citata.

Cronica Carcotasilor, una dintre cele mai longevive emisiuni din Romania

Cronica Carcotasilor este o emisiune de televiziune satirica, difuzata in fiecare miercuri seara, pe postul Prima TV. Prezentatorii acesteia sunt Serban Huidu, Ioana Petric si Codrut Keghes.

Emisiunea a mai avut urmatoarele formule de prezentatori: Serban Huidu si Mihai Gainusa (2001-2010), Mihai Gainusa si Oana Ionita (sezon primavara 2011), Mihai Gainusa si Codrut Keghes (2011-2014), Alex Bogdan si Ioana Petric (sezon toamna 2014), Cristian Hrubaru si Ioana Petric sau Serban Huidu si Codrut Keghes (2015). Cronica Carcotasilor ridiculizeaza celebritatile romanesti, expunandu-le stupiditatea, ipocrizia sau greselile gramaticale difuzate la TV.

loading...