Otrava din casa multor romani. Aceasta substanta este promovata ca remediu natural pentru multe afectiuni. De la probleme de piele pana la probleme mentale, unii sustin ca acest leac face minuni. Insa, multi romani nu au habar si ce efecte nocive devastatoare poate avea acest ingredient.

Te ajuta pe moment sa te relaxezi, sa uiti de griji si de stres, dar beneficiile pentru sanatate vin la pachet cu numeroase efecte adverse, care te pot afecta pe termen lung. Cand cumperi acest produs, trebuie sa ai mare grija la indicatiile de pe eticheta, mai ales cand il folosesti in preajma copiilor.

Otrava din casa multor romani. O folosesti fara sa ai habar ce efecte nocive are

Este vorba despre clasicele si banalele uleiuri esentiale. Au devenit un adevarat trend in ultimii ani, dar putini stiu care sunt riscurile utilizarii lor frecvente. Tocmai de aceea, trebuie sa te informezi cand folosesti un asemenea produs si sa respecti instructiunile pentru utilizarea corecta.

Se pare ca oamenii de stiinta au descoperit tot mai multe cazuri de otravire in ultimii ani, din cauza uleiurilor esentiale. Mai bine de jumatate dintre acestea includeau copii. Printre afectiunile cauzate de folosirea intensa a uleiurilor se numara: varsaturile, leziunile pulmonare si depresia, scrie clickpentrufemei.ro.

Otrava din casa multor romani. In cazul uleiului de eucalipt, situatia este si mai riscanta. Daca folosesti cateva picaturi, pot aparea urmatoarele probleme de sanatate: greata, dureri de stomac si convulsii. Evita cu orice pret sa consumi un astfel de ulei pe care orala. Consulta un medic specialist si afla cu precizie care sunt riscurile.

Un alt efect nebanuit este dezvoltarea sanilor la barbati. Este un efect rar, numit ginecomastie. Se pare ca uleiurile de lavanda si de arbore de ceai declanseaza acest proces bizar. Unele elemente din aceste substante imita hormonii feminini si ii suprima pe cei masculini. Asa se perturba echilibrul hormonal si endocrin al corpului.

loading...