Actrita Draga Olteanu Matei a ajuns de urgenta la Iasi cu ambulanta, vineri seara, 13 noiembrie 2020. Medicii i-au pus imediat un diagnostic: hemoragie digestiva superioara. Cadrele medicale sustin ca orele si zilele urmatoare sunt critice.

Potrivit prof. dr. Diana Cimpoesu, medic-sef UPU-SMURD, actrita Draga Olteanu Matei se afla in continuare in stare grava, dar stabila.

“Este in continuare in perioada critica, este sedata sub ventilatie invaziva care necesita anestezie generala spre binele pacientului. Este in continuare perioada critica pentru ca vorbim de un pacient varstnic cu afectiuni endocrine, cardiovasculare. Urmatoarele ore si zile sunt foarte, foarte importante”, a declarat dr. Diana Cimpoesu, pentru ziaruldeiasi.ro.

In ultimii ani, dupa moartea sotului ei, actrita s-a retras la Piatra Neamt, locul ei de suflet. Pe 24 octombrie, marea actrita a scenei romanesti a implinit 87 de ani. A avut o viata parca din filme. A facut istorie, drept Coana Chirita sau ca Veta, sotia lui Nea Marin. Le-a adus zambetul pe buze romanilor alaturi de Amza Pellea, in „Nea Marin miliardar”.

Draga Olteanu Matei in stare grava. In 50 de ani de cariera, Draga Olteanu Matei a jucat in peste 90 de filme, 100 de productii de televiziune si 50 de piese de teatru. Acum se bucura de linistea si de aerul curat din Piatra Neamt. Aici s-a intalnit cu Irina Pacurariu, cea care i-a luat un interviu minunat.

loading...