Alexia Eram operata de urgenta. Ce diagnostic a primit fiica Andreei Esca? Se pare ca Andreea Balan nu este singura vedeta care trece prin clipe grele, din cauza problemelor de sanatate.

Citeste si: Ce masina conduce acum Mario Fresh. A costat 30.000 de euro

Alexia si-a anuntat fanii, prin intermediul retelelor de socializare. Se pare ca a avut parte de o noapte cu dureri foarte puternice.

Alexia Eram operata de urgenta. Ce diagnostic a primit fiica Andreei Esca

Dupa ce a ajuns pe mana medicilor, acestia i-au dat diagnosticul si au programat-o pentru operatie. Alexia Eram are emotii mari, pentru ca interventia chirurgicala presupune si o anestezie totala. Cu siguranta insa ca familia si iubitul, Mario Fresh, ii vor fi alaturi pas cu pas.

Citeste si: Cine sunt, de fapt, parintii lui Mario Fresh, copilul “adoptat” de Alex Velea si Antonia

Alexia Eram operata de urgenta. „Update-ul zilei de astazi este ca azi-noapte m-a durut foarte tare stomacul si burta si am fost sa imi fac analize si ecografie si am apendicita, asa ca maine, la 09:00 dimineata sunt la spital ca sa ma operez. Am emotii, pentru ca este prima operatie si prima anestezie generala, dar o sa fie bine”, declara ieri Alexia Eram pe InstaStory, conform spynews.ro.

Ce a dezvaluit Antonia despre Alexia Eram, fiica Andreei Esca

Alexia Eram operata de urgenta. Dupa ce s-a aflat de scandalul dintre Alex Velea si fostii lui protejati, fiica Andreei Esca a aparut intr-o fotografie postata de mama lui Mario Fresh. Alexia apare in timp ce zambeste si se pare ca de acest aspect s-a legat Antonia, scrie wowbiz.ro.

Iubita lui Alex Velea a publicat o imagine pe Instagram la scurt timp, cu referire la zambetele false. “Poti falsifica un zambet, dar nu poti falsifica un sentiment”, a scris Antonia. Zambetul de pe chipul Alexiei este foarte asemanator cu cel prezentat de Antonia pe Instagram.

Citeste: S-a declansat scandalul. Ce a dezvaluit Antonia despre Alexia Eram, fiica Andreei Esca

loading...