Telespectatorii care au urmarit ultima editie a emisiunii Visuri la cheie au avut parte de o surpriza. Printre protagonisti s-au numarat Pepe si cele doua fetite ale lui.

Echipa de filmare de la Visuri la cheie a dat nas in nas, intr-o statiune montana din Romania, cu Pepe si fiicele lui, potrivit protv.ro. Intalnirea nu a fost deloca intamplatoare, ci un cadou oferit de Dragos Bucur familiei careia le reconstruiau locuinta.

“Vreau sa ma asigur ca Ramona mai stie sa zambeasca”, a marturisit Dragos Bucur inainte de a dezvalui surpriza.

Dupa intalnire, Pepe si fetitele lui au petrecut o dupa-amiaza impreuna cu familia Bucur. Ei s-au distrat, au ras si s-au jucat. In acele momente, cu totii au uitat de orice alte griji sau preocupari.

“Nu e greu sa faci un copil sa zambeasca cand te implici, te joci cu el, nu exista. Copilul va zambi cu siguranta. Cel mai frumos este cand vezi ca si parintele incepe sa zambeasca. Zambeste, Ramona”, a spus Pepe.

Dragos Bucur a spus ca emisiunea Visuri la cheie este mai mult decat sa se refaca niste case: “Intr-un fel noi ne-am atins scopul, pentru ca noi nu incercam doar sa refacem niste case, ci sa retrezim incredere si speranta in sufletele oamenilor”.

VEDETI AICI MOMENTUL VIDEO

loading...