Andreea Antonescu eliminata de la Ferma. A fost cel mai strans duel de pana acum, din acest sezon. Dupa ce Viviana Sposub a ajuns fermier sef, a ales ca servitoare doua fete. Pe Anna Lesko a numit-o servitoare ca sa o protejeze de eliminare, iar a doua servitoare si cea trimisa apoi la duel a fost Elena Chiriac.

Seara s-a starnit un scandal urias in Ferma, care a continuat si in ziua urmatoare. Pentru ca Anna Lesko a trisat la proba pentru mancare, toti concurentii au fost nevoiti sa doarma pe jos. De asemenea, au fost nevoiti sa varuiasca interiorul Fermei. Insa, consumul exagerat de alcool l-a facut pe Gabriel Toader sa isi piarda controlul.

Andreea Antonescu eliminata de la Ferma. Scandal urias la ProTV cu Gabi Toader

Nu doar ca a injurat-o pe Elena Chiriac, dar a starnit si furia Andreei Antonescu. Inaintea duelului in care a fost si eliminata, cantareata i-a spus totul verde-n fata, tremurand de nervi. A fost atat de aproape sa isi piarda controlul, incat Mihaela Radulescu a tinut-o de mana, cerandu-i, la randul ei, explicatii lui Gabriel Toader.

„Nu pot tolera asa ceva, sa nu confundam bunatatea cu prostia. Iar aseara ti se pusese iar pata pe mine, ca te-am rugat eu sa imi torni nu stiu ce var. Stiu ca s-a ras in casa asta de tinta mea, dar ai cuvantul meu de onoare ca… primul vas care imi iesea in cale… aflati toti ce tinta am eu. Eu nu voi tolera alinturi de genul nebuno, nici tampito. Tremur de nervi”, a spus Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu eliminata de la Ferma. „O iubesc pe Elena, fetita asta mi-a castigat respectul. Nu stiu daca a mai fost vreun om atat de batjocorit si luat in ras. Este cea mai buna chestie care i s-a intamplat, o va transforma intr-o femeie pe care nimeni si nimic nu o poate darama. Merita, a indurat multe, a inghitit extrem de mult. Cu mana pe inima iti zic ca Elena este un exemplu”, a spus Antonescu, la testimonial, dupa eliminare.

loading...