Dan Bittman – acuzatii pentru Andreea Esca. Celebrul cantaret Dan Bittman revine in atentia presei cu noi afirmatii serioase. El pretinde acum ca prezentatoarea ProTV Andreea Esca si-ar fi inscenat imbolnavirea cu Covid.

Dan Bittman continua sa creada ca noul coronavirus nu reprezinta o problema atat de mare cum se crede.

Dan Bittman – acuzatii pentru Andreea Esca. O acuza de inscenare

La o emisiune online, cantaretul spunea:

„S-au cautat atatea si atatea exemple, au vrut sa gaseasca si in lumea sportului, au vrut sa gaseasca si in lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut sa gaseasca la un moment dat chiar si in lumea asta, a noastra, a artistilor, a cantaretilor… Daca cred ca Andreea Esca si-a inscenat boala? Da, cred ca da! Cred ca nu e nimic adevarat acolo. E parerea mea!„, a declarat Bittman.

Dan Bittman – acuzatii pentru Andreea Esca. „E prietena cu mine, dar… parerea mea e ca nu e nimic adevarat. Am vazut oameni care au trecut prin chestia asta, nu asa se trece si nu asa se revine la stiri, vesela si ferice! Eu cred ca acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau sa ma lupt acum cu PRO TV-ul… Dar in fiecare zi ne toarna cu picatura dezastre peste dezastre si motive sa fim cuminti si sa tacem”, a adaugat artistul.

Politica nu are loc in viata si profesia lui Dan Bittman

Dan Bittman – acuzatii pentru Andreea Esca. Dan Bittman afirma ca este o persoana impartiala si ca nu se lasa influentat de idei politice:

„Nu am primit nici un leu si n-o sa primesc niciodata nici un leu. Ma cauta o gramada de lume sa-mi propuna tot felul de actiuni in comun, sa ma alatur lor si asa mai departe. Nu am de ce, pentru ca, repet, eu nu fac politica, eu nu am facut-o niciodata, dar imi doresc ca eu si copiii mei si generatiile de acum incolo sa poata vorbi liber oriunde.

Totul a inceput de la o postare de la mine pe pagina, unde nu am followeri, dar una din prietenele mele, Emma Zeicescu, a vazut postarea si mi-a luat un interviu. Si dupa ce mi-am spus o parere pur si simplu pentru ca pot sa mi-o spun, de acolo a inceput toata nebunia”.


Sursa: CANCAN
Foto: ProSport

loading...