Putina lume stie faptul ca Gheorghe Gheorghiu are o fiica in Statele Unite. Andra Stefania este stabilita peste Ocean de mai bine de 20 de ani si, recent, si-a lansat propria afacere.

In tinerete, cantaretul Gheorghe Gheorghiu a avut o relatie cu o femeie superba pe nume Camelia, iar atunci s-a nascut Andra Stefania. Dupa despartirea de artist, Camelia s-a mutat cu fiica sa in America.

Potrivit click.ro, Andra a absolvit un master in Arta comunicarii si Tehnologiei avansate si a lucrat intr-o companie importanta, in San Jose, aproape de San Francisco.

Dupa o calatorie facuta alaturi de prietenele sale in acest an, Andra si-a descoperit o noua pasiune pe care a transformat-o intr-o afacere.

“De la o calatorie, pana la crearea brandului 11 Tales Designs a fost un pas. Mi-am dat seama cat de mult imi plac palariile dupa ce am cumparat una, mai speciala, ce-i drept. M-am documentat, mi-am luat materiale, accesorii, pietre, am vorbit cu o fabrica unde se fac palarii. Practic eu le accesorizez, le fac sa fie speciale si le personalizez dupa placerea clientului. De ce 11? Pentru ca sunt nascuta pe 11 octombrie. Imi doresc sa am un magazin al meu. O palarie personalizata se vinde cu preturi intre 200 si 400 $”, a declarat Andra pentru sursa citata.

Cine este Gheorghe Ghiorghiu

Gheorghe Gheorghiu s-a nascut pe data de 1 ianuarie 1954 in Brasov. La indemul parintilor a studiat vioara si ulterior chitara, activand o perioada in cadrul Cenaclului ASTRA, iar in 1975 a participat la primul Festival National de Muzica Folk, unde a obtinut Marele Premiu si totodata a fost invitat sa cante la Festivalul de toamna al Cenaclului Flacara.

A fost membru al cenaclului pana in anul 1980 dupa care a trecut la Serbarile Scanteii Tineretului. In continuare a sustinut concerte in toate orasele din Romania, iar dupa 1990 a participat la numeroase concerte in strainatate: Israel, Germania, Austria, Belgia, Italia, Canada si SUA.

loading...