Adriana Iliescu – situatie fara precedent. Adriana Iliescu a devenit celebra in intreaga lume dupa ce a adus pe lume, la 67 de ani, o fetita, in urma fertilizarii in vitro. Intre timp, fostul cadru universitar a implinit 82 de ani, iar fiica ei, Eliza, 15 ani.

Citeste si: Ce pensie are Adriana Iliescu. Ce profesie a avut cea mai batrana mama din Romania

In anul 2005, Adriana Iliescu a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cea mai varstnica femeie din lume care a dat nastere unui copil. A ocupat aceasta pozitie pana in anul 2006, atunci cand Maria del Carmen Bousada din Spania a nascut un copil la 66 de ani si 358 de zile.

Adriana Iliescu – situatie fara precedent. Ce datorii uriase are la intretinere

Din pacate, pandemia a mai adus inca o lovitura crunta pentru Adriana Iliescu si fetita ei. Chiar daca a lucrat ca profesor universitar, cea mai batrana mama are o pensie de 2.000 de lei, din care o intretine pe Eliza. Acest venit mai este completat de suma obtinuta din chiria de pe alt apartament, precum si din meditatii.

Totalul ar ajunge undeva la suma de 4.000 de lei, care abia le ajunge celor doua. Din pacate, din banii pe care abia ii dramuieste, Adriana Iliescu trebuie acum sa acopere si datoria acumulata la intretinere, pentru apartamentul din Drumul Taberei. Asta desi cele doua nu mai locuiesc acolo de luni bune, anunta impact.ro.

Adriana Iliescusituatie fara precedent. Se pare ca acum suma se ridica, momentan, la un total de 3.000 de lei. Pentru unii nu este o suma enorma, dar pentru cea mai batrana mama reprezinta aproape tot castigul pe care il face intr-o luna, cu eforturi uriase. Mai mult decat atat, se pare ca nici macar telefoanele nu le-a mai putut plati, fiindu-i suspendate, afirma aceeasi sursa.

Lovitura dura. S-a aflat adevarul despre Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania

Adriana Iliescu are 82 de ani acum si se confrunta cu probleme serioase. Ea a pierdut in acest an procesul pe care il are pentru o mostenire din Balcesti, judetul Valcea. Ea a fost executata silit pentru suma de 1500 de lei, la care se adauga consturile pentru executarea silita.

Adriana Iliescusituatie fara precedent. Potrivit wowbiz.ro, suma este una uriasa pentru Adriana Iliescu, care trebuie sa acopere cheltuielile casnice dintr-o singura pensie. Conform aceleiasi surse, dupa ce a primit vestea ca va fi executata silit, Adriana Iliescu a mai facut un drum pana la judecatorie, unde a formulat o contestatie la executare.

Citeste AICI toata povestea.

loading...