Voucherele de vacanta 2021. Consilierul pe probleme economice ale premierului le da o veste de ultima ora romanilor. Ce se intampla, de fapt, cu cei care vor sa foloseasca aceste vouchere? Se pare ca romanii primesc o veste buna in aceste zile. Programul acestor vouchere de vacanta va fi prelungit si se vor acorda in continuare.

„Am avut si sectoare economice pe care nu am putut sa le ajutam atat de mult pe cat am fi vrut sa le ajutam, in zona HoReCa in special. Am prelungit voucherele de vacanta. Mentinem voucherele de vacanta. Este un ‘fake news’ aruncat in spatiul public ca nu le vom mentine. Nu este adevarat!”, afirma consilierul pe probleme economice al premierului.

Voucherele de vacanta 2021. Ce se intampla, de fapt, cu ele

El a mai declarat ca se discuta si se pregatesc si alte instrumente pentru scheme de ajutor de stat, care sunt destinate industriei HoReCa. Consilierul mai afirma ca acest domeniu va mai fi inca o perioada afectata din motive de pandemie, anunta Digi24.ro.

Voucherele de vacanta sunt acordate atat personalului din sectorul privat, cat si celui din sectorul public. Sunt menite sa acopere unele cheltuieli ocazionate de efectuarea concediului de odihna in regim de turism intern.

Ce se intampla cu voucherele de vacanta. Decizia luata de Guvern pe timp de pandemie

Voucherele de vacanta 2021. Voucherele de vacanta sunt beneficii cu care angajatii din mediul privat si public isi pot achizitiona servicii turistice doar pe teritoriul Romaniei: cazare, transport si masa. Din acest an, tichetele de vacanta se vor emite exclusiv pe suport electronic.

„Am incredere ca atunci cand va trece aceasta criza vom reveni la o viata normala si vom sustine repornirea motoarelor turismului intern. Pana atunci va indemn in continuare sa respectati indicatiile autoritatilor, sa aveti grija de voi si de cei dragi, si, de ce nu, sa calatoriti virtual in toate colturile Romaniei si ale lumii”, a declarat Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri.

loading...