Masina care costa 600 de lei. Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) scoate din nou la vanzare mai multe autoturisme. In perioada urmatoare, romanii pot cumpara masini la super preturi, prin intermediul serviciilor teritoriale.

Periodic, romanii pot cumpara masini la preturi atat de mici, incat pare aproape o pacaleala. Totul este insa cat se poate de real. Mai precis, cei de la ANAF scot periodic la vanzare mai multe automobile confiscate. In majoritatea cazurilor, este vorba despre masini retinute la granita, implicate in traficul de tigari.

Automobilele sunt disponibile publicului atat prin licitatie, cat si prin vanzare directa. In cazul din urma, masinile pot fi cumparate de la locul de depozitare sau de la locul in care se afla, la pretul stabilit de comisia de evaluare. Vanzarea se face in ordinea inregistrarii cererilor.

Masina care costa 600 de lei

In data de 17 noiembrie, la ora 12, Serviciul Teritorial Valorificare Bunuri nr.2 din cadrul ANAF, cu sediul in Constanta, va scoate la vanzare urmatoarele masini:

Audi Q5 Quattro, anul de fabricatie 2010, de culoare alba, cu transmisie automata. Acest SUV are un motor pe benzina, de 211 cai-putere. Kilometrajul nu este mentionat. Autovehiculul are certificat de inmatriculare. Pretul de pornire al licitatiei este de 41.076 lei.

Audi A8, anul fabricatie 2003, de culoare neagra, cu transmisie automata. Autoturismul este intr-o stare tehnica satisfacatoare. Masina are un motor de 3,7 litri si dezvolta 206 cai-putere. Pretul de pornire al licitatiei este de 13.182 de lei. Aceste doua masini sunt la prima licitatie, anunta Digi24.ro.

Cele mai tari oferte de la ANAF

Masina care costa 600 de lei. In data de 16 noiembrie, compartimentul judetean de valorificare bunuri Arges, cu sediul in Pitesti, va scoate la licitatie urmatoarele masini:

Autoutilitara Mercedes-Benz Sprinter 416 CDI, a fost fabricata in 2003, cu 310.000 de kilometri la bord. Autovehiculul are un motor de 3 litri diesel si o copie a certificatului de inmatriculare. Masina nu are carte de identitate si necesita o revizie. Pretul de pornire este de 25.500 de lei.

Autoutilitara Volkswagen Crafter are un motor de 2,5 litri diesel. A fost fabricata in anul 2007. Autovehiculul are 240.000 de kilometri la bord si necesita o revizie. Are certificat de inmatriculare, insa nu are carte de identitate. Pretul de pornire este de 21.150 de lei.

Masina care costa 600 de lei. Autoutilitara Ford Transit are un motor diesel de 2,4 litri. Anul de fabricatie este 2005, avand 255.000 km la bord. Autovehiculul este uzat si necesita o revizie. Masina are certificat de inmatriculare. Nu are carte de identitate. Pretul de pornire este de 17.475 de lei.

Incepand cu data de 9 noiembrie, erviciul teritorial de valorificare bunuri nr.5, Compartimentul judetean de valorificare bunuri Hunedoara, cu sediul in Deva, scoate la vanzare urmatoarele masini:

Volkswagen Golf, an de fabricatie 1994. Masina are certificat de inmatriculare si carte de identitate. Se afla la IPJ Hunedoara. Pretul de pornire este de 600 de lei.

Alfa Romeo 166, an de fabricatie 1998. Masina este fara certificat de inmatriculare sau carte de identitate. Se afla la sediul IPJ Hunedoara si licitatia incepe de la 1500 de lei.

loading...