Black Friday la DIGI RDS RCS. Anul acesta, compania aduce cea mai buna veste pentru clienti. „Vinerea Neagra” este una cu noroc atat pentru clientii noi, cat si pentru cei deja existenti. Poti economisi bani frumosi daca profiti de aceasta ocazie. In perioada 12-14 noiembrie 2020, preturile devin mai mici, indiferent de serviciile ori extraoptiunie contractate.

Citeste si: Cele mai avantajoase abonamente DIGI RDS RCS. Toti clientii trebuie sa stie asta

Clientii beneficiaza de Black Friday de o reducere de 50% din pretul abonamentului. Aceasta se aplica pentru o perioada de 12 luni consecutive. Incepand de maine, joi seara, si pana duminica, daca alegi un serviciu nou, o extraoptiune sau efectuezi un upgrade, vei beneficia de reducerea de 50% din valoarea abonamentului ales.

Black Friday la DIGI RDS RCS. Cea mai buna veste pentru clienti. Toti romanii trebuie sa afle asta

Oferta de Black Friday este disponibila exclusiv online, pe site-ul digiromania.ro, precum si pe aplicatia mobila DigiRomania. Noii abonati vor avea posibilitatea de a alege direct de pe prima pagina serviciile pe care isi doresc sa le contracteze. Esti deja client si vrei sa adaugi un serviciu sau o alta extraoptiune?

Nimic mai simplu! Te poti loga in contul de client DIGI.ro, sectiunea „Serviciile mele”. Acolo, in functie de modificarea dorita, poti adauga extraoptiuni sau upgrade-uri. In anul 2020, cea mai populara extraoptiune aleasa de clientii DIGI a fost 4K. Aceasta include canalele Digi 4K si Eurosport 4K, anunta Digi24.ro.

DIGI RDS RCS – Cele mai ieftine telefoane pe care sa le cumperi in 2020

Black Friday la DIGI RDS RCS. Care sunt cele mai ieftine telefoane pe care sa le cumperi in 2020? AICI v-am oferit toate detaliile de care aveti nevoie. Cei de la DIGI au si oferte mai scumpe, pentru clientii care isi permit ceva costisitor, dar au si telefoane ieftine. Nu sunt cele mai sofisticate din punct de vedere tehnic, dar isi fac treaba cu succes.

Citeste si: eMag Black Friday 2020. Produsul redus cu 34.000 de euro

Catalog Black Friday 2020. Preturi iPhone, Samsung si Huawei. Stocurile incep sa se epuizeze

Televizoare Smart la 599 de lei. Flanco a inceput nebunia preturilor de Black Friday 2020

A inceput Black Friday la Blue Air. 50 % reducere la toate zborurile

Daca esti deja client sau te gandesti sa devii clientul lor pe viitor, trebuie sa afli asta chiar acum. Ce telefoane pot fi achizitionate atunci cand faci un abonament de telefonie mobila? Se pare ca aceasta oferta include o gama larga de telefoane. Pot fi cumparate chiar si in 12 rate, fara avans.

Citeste AICI tot articolul.

loading...