Dupa ce a contactat noul coronavirus, Andi Moisescu a fost inlocuit la pupitrul emisiunii Romanii au talent. Producatorii show-ului de la Pro TV le-a pregatit telespectatorilor o surpriza.

Andi Moisescu (48 de ani) a aflat ca are coronavirus, iar producatorii emisiunii Romanii au talent au fost nevoiti sa-l inlocuiasca de la masa juriului. Smiley (37 de ani) este noul jurat si face echipa cu Andra, Alexandra Dinu si Florin Calinescu, informeaza click.ro.

Filmarile pentru preselectiile sezonului 11 s-au incheiat. Solistul si-a schimbat look-ul pentru filmari si apare in ultima parte a emisiunii. In acest sezon, producatorii au renuntat la public, iar in spatele juratilor exista un panou cu leduri pe care va rula imagini.

Filmarile au avut loc in studiourile de la Stefanescu, iar Smiley si Pavel Bartos (45 de ani) au tinut sa le multumeasca celor 800 de concurenti care s-au inscris la preselectii. “Filmarile de interior le-am terminat, cele de exterior abia incep”, au spus Smiley si Pavel Bartos oe Instagram.

Mihai Petre, inlocuit la masa juriului cu Alexandra Dinu

Mihai Petre nu mai face parte din juriul de la Romanii au talent. Anuntul plecarii sale a fost facut chiar de el pe o retea de socializare, dar se pare ca nu a fost decizia sa.

Intr-un interviu pentru click.ro, coregraful a lamurit situatia. Coregraful sustine ca a stiut despre o schimbare, dar nu si-a dat seama ca el o sa fie cel care va parasi masa juriului. “Am discutat despre asta, am fost anuntat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O asa veste te ia intotdeauna pe nepregatite. Stiam cu cateva zile inainte ca exista intentia de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnisoare. Dar n-a fost sigur… Nu tine de mine sa judec asta, stiu doar ca asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principala, aceea de a obtine o alta dinamica si de a stabili echilibrul acolo, in juriu”, a marturisit Mihai Petre.

Mai mult, artistul nu crede ca a gresit cu ceva in cadrul emisiunii. El spune ca este 100 % impacat cu decizia producatorilor si nu are ce sa-si reproseze.
“Nu stiu ce au gandit altii, dar pot sa spun ce cred eu si ce simt eu. Simt, si asta mi-am propus intotdeauna, sa fiu cat se poate de onest. Sa exprim liber ceea ce gandesc si sa dau un feedback cat se poate de corect in contextul in care ma aflam, intr-o competitie de talente si al unui show televizat. Intotdeauna, cu respect pentru concurent, si intotdeauna avand de-a face numai si numai cu actul artistic prezentat si nicidecum cu persoana pe care am avut o in fata. Asta a fost filozofia mea, consider ca nu am gresit cu nimic, nu am ce sa-mi reprosez, sunt 100% impacat, pentru ca intotdeauna am incercat sa dau un feedbak cat se poate de adevarat si sa ajut concurentul sa reflecteze. In rest, speculatii sunt. Iti pot spune ce simt eu si ce mi-am dorit in calitatea asta de jurat”, a mai spus coregraful.

loading...