In perioada 11-13 noiembrie, Black Friday @ Blue Air ofera clientilor sai reduceri de 50% pentru toate zborurile din reteaua Blue Air si opțiunea GRATUITĂ de a-și modifica datele de zbor, in cazul in care planurile lor de călătorie se schimbă.

Achizitionand bilete de avion in cadrul campaniei Black Friday, pasagerii Blue Air pot profita nu numai de cele mai bune preturi la bilete de avion catre destinatiile preferate, dar si de confortul oferit de posibilitatea de schimbare gratuita a datelor de zbor, care le confera deplina libertate in planificarea urmatoarelor calatorii.

In sectiunea special dedicata Black Friday, clientii Blue Air pot regasi cele mai bune oferte pentru Craciun si Revelion, pentru calatoriile de reuniune cu familia din timpul sarbatorilor de iarna, dar si pentru vacanta de vara 2021.

Oferta este valabila pe toate rutele si destinatiile Blue Air, pentru toate zborurile disponibile pentru rezervare pe www.flyblueair.com, incluzand atat Orarul de Iarna 20/21, cat si Orarul de Vara 21 (pana la 31 octombrie 2021). Toate rezervarile includ optiunea gratuita a schimbarii datelor de calatorie o data, plătindu-se doar diferența de tarif, acolo unde este cazul.

loading...