Lumea teatrului din Romania a mai pierdut azi o stea. Indragitul actor Vladimir Gaitan a pierdut in aceasta seara lupta cu viata, dupa o grea suferinta. Pe data de 2 februarie 2020, artistul a implinit 73 de ani.

Actorul Vladimir Gaitan a incetat azi din viata, dupa ce a luptat mai bine de 33 de ani cu o boala grava: cancer. Alaturi i-a fost mereu sotia lui, Tunde, de care s-a indragostit in urma cu 45 de ani.

Actorul a vorbit, in urma cu cativa ani despre episodul in care si-a intalnit marea dragoste. “Eu cred in ideea de educatie. Cu ce vezi acasa cu aia mergi si tu in drumul tau dupa aceea. Si in casa mea a fost dragoste intre mama si tata. Au fost doi oameni care au trecut peste obstacole impreuna si s-au iubit extraordinar. Din pacate, i-am pierdut in opt zile pe amandoi. Am facut doua inmormantari la Suceava. A fost cumplit. Au venit asa una dupa alata. Exemplul lor l-am urmat cu sotia mea si suntem de 45 de ani impreuna”, a marturisit maestrul.

vladimir-gaitan-sotie

Vladimir Gaitan spune ca s-a indragostit la prima vedere de Tunde, o unguroaica de toata frumusetea si s-au casatorit dupa trei luni. Pe atunci, ea era iubita colegului sau, Vlad Radescu.

“Eram in armata si se turba, la Arad, un film despre eroii de la Paulisi. Mi-au aprobat sa particip la filmari si se considera ca fac si armata. M-au lasat sa stau la hotel. Doua luni, cat au durat filmarile, am avut un statut privilegiat. Intr-o zi liber, pentru ca filmasem noaptea. Stateam pe terasa restaurantului Astoria cu trei colegi si beam bere. Am vazut niste picioare superbe si am intrebat ale cui sunt. Mi s-a spus ca n-am nicio sansa, pentru ca este iubita colegului meu de camera, Vlad Radescu. Ca sa nu mai lungesc povestea, i-am cam furat iubita. Am inteles ca ei doar se cunosteau, iar ea venise in ziua respectiva sa-l invite la masa”, a mai spus regretatul actor.

loading...