Tehnica firului invizibil. Este cea mai noua metoda folosita de spargatorii de locuinte. Aproape imposibil de detectat, acest truc da roade din plin pentru raufacatori. Chiar si cu aceasta pandemie, sunt numeroase persoane care pleaca de acasa perioade mai lungi. Daca faci asta, risti sa iti gasesti casa sparta si bunurile furate.

Tehnica firului invizibil. Cea mai noua metoda folosita de spargatorii de locuinte

Hotii din Spania sunt cei care au perfectat aceasta metoda. Trucurile lor sunt din ce in ce mai elaborate. Unul dintre acestea este cunoscut de Politie sub numele mentionat anterior. Infractorii folosesc aceasta tehnica ce consta, de fapt, in lipirea pe usa a unui fir de silicon aproape invizibil.

Dupa cateva zile, hotii se intorc la locul faptei pentru a verifica daca firul s-a rupt la deschiderea ușii. Asta indica faptul ca locatarii sunt inca in casa. Daca firul a ramas intact, atunci inseamna ca nimeni nu este acolo si pot intra in proprietate.

Chiar daca nu este o metoda noua, se pare ca pandemia a adus si o crestere alarmanta a furturilor din locuinte. Astfel a devenit necesara adoptarea unor masuri de securitate adecvate, atat in Spania, cat si in alte tari, informeaza site-ul 20min.es, conform dcnews.ro.

Asa arata metoda utilizata de spargatorii de locuinte

Alerta printre romanii care isi parcheaza masina in fata blocului. NU e de glumit

Romanii care isi parcheaza masinile in fata blocurilor sunt avertizati de Politie ca pot avea neplaceri. Este vorba despre un fenomen de furt care a luat amploare in Romania si va puteti trezi fara o anumita piesa la autovehicul.

Potrivit stirileprotv.ro, politistii din Cluj sunt pe urmele unor indivizi specializati in furturi de piese auto. Acestia sustrag catalizatoarele de la masini mici si vechi.

Aceasta piesa contine metale rare, printre care aur si platina si se pot valorifica rapid pe piata neagra. Citeste AICI toate detaliile.

CITESTE SI:

Amenda de 3000 de lei daca stai la bloc si faci asta. Greseala care te costa scump

loading...