Secretele lui Vladimir Gaitan. Din pacate, astazi, 10 noiembrie 2020, s-a mai stins din viata o mare stea a teatrului romanesc. Marele actor a luptat timp de trei decenii cu o boala infioratoare: cancer de sange. Gaitan era internat la Institutul Fundeni, acolo unde mergea anual sa faca tratamente. Fire discreta, artistul si-a tinut mereu viata privata departe de presa.

Citeste si: A murit actorul Vladimir Gaitan. De ce boala suferea, de fapt

Alaturi i-a fost mereu sotia lui, Tunde, de care s-a indragostit in urma cu 45 de ani. Cei doi parteneri de viata au fost mereu un exemplu pozitiv. Au trecut peste niste momente extrem de dificile. Actorul a purtat toata viata in suflet o durere cutremuratoare, dupa ce au pierdut sapte copii. Din fericire, in cele din urma, Vladimir a avut parte de doi urmasi de care era mandru.

Secretele lui Vladimir Gaitan. Drama actorului care a pierdut sapte copii

„Mi-am dorit foarte mult copii. Cand am hotarat sa facem copii, am avut un necaz foarte mare. Sotia a avut probleme grave de sanatate. Si-am pierdut sapte copii – sapte sarcini, in diverse etape, chiar si copil nascut.

Am fost anchetat de Securitate cum nu doresc dusmanilor. Am trait un cosmar. Iar cand a aparut fiul meu, Alexandru, pretul a fost extraordinar: sotia mea nu s-a miscat din pat. Mi-am dorit atat de mult copii incat n-am conceput sa fiu un tata sever”, povestea Vladimir Gaitan, intr-un interviu pentru OK Magazine.

Secretele lui Vladimir Gaitan. Citeste si: Vladimir Gaitan a murit. Cine este, de fapt, Tunde, sotia actorului. A fost iubita colegului sau, Vlad Radescu

Vladimir Gaitan spune ca s-a indragostit la prima vedere de Tunde, o unguroaica de toata frumusetea si s-au casatorit dupa trei luni. Pe atunci, ea era iubita colegului sau, Vlad Radescu.

“Eram in armata si se turna, la Arad, un film despre eroii de la Paulisi. Mi-au aprobat sa particip la filmari si se considera ca fac si armata. M-au lasat sa stau la hotel. Stateam pe terasa restaurantului Astoria cu trei colegi si beam bere.

Am vazut niste picioare superbe si am intrebat ale cui sunt. Mi s-a spus ca n-am nicio sansa, pentru ca este iubita colegului meu de camera, Vlad Radescu. Ca sa nu mai lungesc povestea, i-am cam furat iubita”, a marturisit regretatul actor.

loading...