Manerul de la masina. Un element aparent banal. Avem de-a face cu el de fiecare data cand folosim masina. Ne ajuta sa ne sprijim atunci cand mergem pe un teren mai dificil sau cand pur si simplu ne plictisim de pozitia normala a mainilor. Putini au insa idee despre butonul secret pe care il ascunde, de fapt.

Sunt inclusiv numerosi soferi care nu stiau de acest truc. Este un buton mai putin cunoscut publicului larg. Daca iti doresti sa iti sustii mai bine echilibrul in mers, poti utiliza cu brio acest buton magic. Este foarte util si simplu de folosit. Daca mergi alaturi de cineva, te poti chiar lauda ca stii sa folosesti trucul care a devenit viral pe internet.

Manerul de la masina are un buton secret. La ce se foloseste, de fapt

Asa cum se poate observa in filmarea care a strans mii de reactii pe Tik Tok, exista o metoda la indemana oricui pentru fixarea acestui maner, scrie realitatea.net. Se pune pe pozitia dorita, se misca butonul secret si, in acest fel, avem un punct de sprijin. In ultima perioada, odata cu dezvoltarea retelelor de socializare, multe persoane au dat lovitura cu astfel de trucuri, devenite virale pe internet.

La ce se foloseste, de fapt, capatul albastru al gumei de sters

Manerul de la masina. Cand ne gandim la copilarie, fiecare isi aminteste cu drag de niste obiecte. De la trusa de geometrie din metal, la guma de sters cu doua culori, ghiozdanul cu personajele preferate sau faimoasele acuarele cu un urs panda pe cutia de carton, toate acestea noua ne trezesc nostalgia.

Cu siguranta, chiar si acum ai vazut de multe ori in comert radierele cu o jumatate rosie si o jumatate albastra. Sigur nu te-ai gandit pana acum ca cele doua culori nu sunt alese la intamplare. Citeste AICI toata povestea.

loading...