Black Friday eMAG 2020. Chiar daca suntem in plina pandemie, numeroase companii se pregatesc pentru acest eveniment. Insa, exista si numeroase pericole care ii pandesc pe amatorii de cumparaturi online. Paul Anghel, directorul general al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), a oferit niste sfaturi inainte de ziua cea mare.

Cumparatorii trebuie neaparat sa se informeze amanuntit atunci cand isi doresc sa cumpere un produs in perioada cu cele mai mari reduceri de preturi. La ce trebuie sa fie atenti cumparatorii, ce pot face daca un produs este defect sau cum indentifica o reducere falsa, toate acestea sunt niste intrebari pentru care v-am oferit AICI raspunsurile.

Black Friday eMAG 2020. TOP 10 produse resigiliate la 10 lei

Astazi va oferim un top al produselor resigilate pe care le poti cumpara de pe celebrul site eMAG. Daca ai nevoie de ceva ieftin, pana in 10 lei, aceasta lista iti poate da niste idei utile.

10. Husa de protectie Huawei pentru Y5 (2018), TransparentLINK

9. Cerneala Fine WRITING, REZERVA, mare, set, 50buc AlbastraLINK

8. Husa de protectie Tellur Cover Hardcase Vertical Stripes pentru iPhone 6/6s, AuriuLINK

7. Spot LED Ultra Brigh, 6W, 6400K, incastrabil, Rotund, AlbLINK

6. Folie de protectie A+ Tempered Glass pentru iPhone 11 Pro/Xs/XLINK

5. Black Friday eMAG 2020. Cablu A+ incarcare-sincronizare, suport smartphone, Type C, 1.2 m, NegruLINK

4. Husa de protectie Tellur Cross pentru iPhone 6 Plus, Leather, BrownLINK

3. Spot LED, Ultra Bright, 9W, 4200K, lumina neutra, incastrabil, rotund, alb LINK

2. Antifurt bicicleta Yale Standard Zinc/Otel, 6mm x 60cm, AlbastruLINK

1. Curea Ceas Smartwatch Silicon Universal ( Samsung, Garmin) – 20mm, AlbLINK

Ce trebuie sa stii daca faci cumparaturi online?

Din momentul in care a primit un produs comandat online, consumatorul are dreptul legal de a denunta contractul si 14 zile pentru a returna produsul, in cazul in care nu este multumit de el, fara sa fie obligat sa invoce vreun motiv, conform Digi24.

Black Friday eMAG 2020. In acest caz, consumatorul poate primi banii de la comerciant in termen de 14 zile de la primirea produsului. Returnarea sumei nu poate avea loc mai tarziu de 4 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului.

„Intocmiti o lista cu produsele pe care doriti sa le achizitionati si cu preturile actuale ale acestora. Acest lucru va va ajuta sa evitati falsele reduceri de preturi, de exemplu atunci cand comerciantii maresc pretul si aplica procentul de reducere la pretul astfel majorat”, afirma Paul Anghel.

loading...