A murit actorul Vladimir Gaitan. Artistul s-a stins din viata la Institutul Fundeni, acolo unde era internat. A dus o lupta infioratoare cu boala, timp de zeci de ani, pe care a si pierdut-o, in cele din urma, anunta realitatea.net. Marele actor a trecut printr-o suferinta fizica greu de imaginat.

Suferea de aproape 30 de ani de cancer al sangelui. A facut transfuzii de sange si sedinte de citostatice la Fundeni ani la rand. Avea, de asemenea, si o schema de tratament medicamentos pe care era obligat sa o respecte cu sfintenie.

A murit actorul Vladimir Gaitan. De ce boala suferea, de fapt

„Fac 72 de ani. Nu sunt femeie, sa-mi ascund varsta. Nu am nici o cochetarie. Ma simt bosorog, vorba lui Florinel Piersic. Sper sa mai trag de mine cativa ani. Macar vreo 2-3, nu as zice mai mult, sa ma bucur de copii, de baiatul care e la Londra, si care mi-a oferit o nepotica extrem de frumoasa, cu origini ciudate, chinezo-thailandeze, ca mama ei”, povestea Gaitan.

A murit actorul Vladimir Gaitan. „Astept ca la anul si fiica mea sa-mi faca un nepotel. Cand vezi ca ai mai pacalit viata cu un an, te simti de parca fiecare an il furi dintr-o banca pe care reusesti sa o spargi. La 72 de ani, pot spune ca sunt fericit”, a declarat Vladimir Gaitan pentru Libertatea.ro, in anul 2019.

„Trebuie sa iau mereu. Am toate culorile – roz, verzi, albe. Doar din alea albastre nu iau”, povestea actorul despre tratamentul lui medicamentos.

Cine a fost, de fapt, Vladimir Gaitan. Viata personala si cariera

A murit actorul Vladimir Gaitan. Vladimir Gaitan s-a nascut la 2 februarie 1947, la Suceava. Actorul a absolvit in anul 1970 Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica. A studiat la sectia Actorie, clasa profesorilor George Carabin si Elena Negreanu.

Actorul Vladimir Gaitan a fost decorat la 13 decembrie 2002 cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler. A primit decoratia alaturi de alti actori, „pentru devotamentul si harul artistic puse in slujba teatrului romanesc, cu prilejul implinirii unui veac si jumatate de existenta a Teatrului National din Bucuresti”.

A murit actorul Vladimir Gaitan. Actorul este casatorit si are doi copii: o fiica, Gloria si un fiu, Alexandru. La inceputul acestui an, au serbat in familie ziua indragitului actor. Alexandru a incercat sa isi convinga tatal sa mearga cu el la Londra, definitiv. Dar Vladimir Gaitan a refuzat o astfel de varianta.

„E o mandrie, in primul rand, ca tatal meu este Vladimir Gaitan. (…) Am crescut intre niste valori ale teatrului romanesc. Sa stai la gura sobei si sa-l asculti pe Stefan Iordache, Gheorghe Dinica, Marinus Moraru si pe tata povestind, spunand glume, si tu, la 6 ani, la 8 ani, la 10 ani, sa stai si sa casti gura este fascinant”, declara Alexandru, conform libertatea.ro.

loading...